Now Reading:
Obavijest o nadolazećoj utakmici NK Varaždin i HNK Hajduk – zatvorene ceste i parking
Full Article 2 minutes read

Obavijest o nadolazećoj utakmici NK Varaždin i HNK Hajduk – zatvorene ceste i parking

U nedjelju, 26. kolovoza 2023. godine s početkom u 19,00 sati u Varaždinu, na gradskom stadionu „Anđelko Herjavec“ odigrat će se nogometna utakmica 6. kola SuperSport HNL, između NK Varaždin i HNK Hajduk. 

PU varaždinska poziva sve navijače i gledatelje da se prije utakmice, na samom stadionu za vrijeme odigravanja i nakon utakmice ponašaju fer, korektno i sportski kako bi se utakmica odigrala u primjerenom sportskom duhu. 

Također, pozivaju sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama. 

Ulaz u stadion „Anđelko Herjavec“ biti će otvoreni od 17,00 sati

“Radi izbjegavanja gužvi, pozivamo posjetitelje da na vrijeme krenu prema stadionu te da poštuju upute i pravila organizatora te upozorenja i naredbe policijskih službenika u prometu i na stadionu. Sve ulaznice su personalizirane i prilikom ulaska provjeravaju se barkod čitačima.” – poručili u iz PU varaždinske.  

Zatvorene ceste i parking 

Zagrebačka ulica, od raskrižja s ulicom Frana Supila i Gospodarskom ulicom, bit će zatvorena od 16:00 do 22:00 sata. Gledateljima koji se upute prema utakmici dopušten je prolaz iz smjera grada sve do skretanja za Tehnološki park, isključivo radi parkiranja na obližnjim parkiralištima. Ostali vozači mole se da koriste alternativne ceste kako bi zaobišli ovo zatvaranje. 

Posjetiteljima koji dolaze svojim vozilima na utakmicu, preporuča se da koriste parkirališta kod gradskih bazena i Tehnološkog parka u Zagrebačkoj ulici te prostora Autokluba Varteks. 

Ulaz na parkiralište Autokluba Varteks iz smjera Gospodarske ulice, bit će za navijače gostujućeg kluba dok će za sve ostale biti ulaz iz Biškupečke ulice. 

sjever.hr/varazdinska-policija.gov.hr
Foto: arhiva
23.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.