Now Reading:
PREOKRET Konačno otkriveno tko je trostrukom ubojici iz BiH odao gdje se krije Nizama?
Full Article 2 minutes read

PREOKRET Konačno otkriveno tko je trostrukom ubojici iz BiH odao gdje se krije Nizama?

Još se uvijek piše i govori o šokantnom slučaju trostrukog ubojstva u susjednoj Bosni i Hercegovini, a gotovo svakoga dana otkrivaju se nove informacije o zločinu.

U BIH medijima pojavila se tako tvrdnja da je osoba koja je u rodu s ubijenom Nizamom Hećimović iz Gradačca otkrila trostrukom ubojici Nerminu Sulejmanoviću gdje se ona krije s bebom, piše Avaz,a prenosi Index.

Istražitelje je do rođakinje navodno doveo mobitel ubojice dok su pretraživali njegove kontakte, pozive i poruke. Ispostavilo se da je Sulejmanović nevjenčanu bivšu suprugu tražio ne samo na dan masakra već i danima prije. Zvao je sve njezine prijatelje, bližu i dalju rodbinu te im je čak odlazio i na vrata, piše Avaz.

Rođakinja je navodno priznala da je iz straha otkrila Nizaminu lokaciju.
-Rođakinja je znala da je Nermin kriminalac, narkodiler i nasilnik i bojala ga se. Iz straha mu je priznala gdje se kriju Nizama i beba. Ispričala je, gorko plačući, da je mislila da Nermin namjerava ženu i bebu odvesti kući te da mu je žao što je pretukao Nizamu i da to više nikada neće učiniti. Mislila je da će se Nizama i Sulejmanović pomiriti. Nije joj palo na pamet da će je ubiti – rekao je izvor blizak istrazi.

screenshot/tik tok
sjever.hr(index.hr
19.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.