Now Reading:
Vraća nam se Divlji triatlon Prelog – izazov za mnoge vrhunske sportaše i rekreativce
Full Article 2 minutes read

Vraća nam se Divlji triatlon Prelog – izazov za mnoge vrhunske sportaše i rekreativce

Mnogima brojka 13 predstavlja loš znak i nesreću, no ove godine 13. Divlji triatlon u Prelogu najizdržljivijem i najspretnijem natjecatelju donijet će sreću!

Otvorene su prijave za 13. Divlji triatlon Prelog, popularno natjecanje na kojem mnogi sportaši, ali i rekreativci dokazuju svoju izdržljivost, snagu, ustrajnost i kondiciju.

Triatlon će se održati u nedjelju, 20. kolovoza, a kao i svake godine, utrka će biti ograničena na 120 natjecatelja.

Kao i svake godine svi natjecatelji, osim majice, ručka, pića po želji, voća i napitaka na stanici za okrepu, dobivaju i unikatnu finišer medalju. Najbolji po kategorijama bit će nagrađeni brojnim nagradama sponzora te medaljama, a najbolji u ukupnom poretku dodatnim nagradama. Za sigurnost natjecatelja brinut će se HGSS stanica Čakovec i Crveni križ Čakovec.

Cesta uz jezero zatvorit će se za promet za dodatnu sigurnost natjecatelja i publike. Nakon utrke zagarantirana je zabava i opuštanje uz dobru glazbu i sportove na vodi, poput veslanja kajakom, kanuom ili pak na dasci za surfanje, na Marini Prelog!

Sve dodatne informacije kao i detalji za prijavu na Divlji triatlon mogu se dobiti na sljedećoj poveznici: https://www.facebook.com/events/646829103951301/?active_tab=discussion

Pokrovitelji ovog događanja su Turistička zajednica Grada Preloga, Grad Prelog, Zajednica sportskih udruga Grada Preloga, Turistička zajednica Međimurske županije te Zajednica sportskih udruga i saveza Međimurske županije.

foto: arhiva/ prelog.hr
sjever.hr/prelog.hr
16.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.