Now Reading:
Savska Ves dobiva novi vatrogasni i društveni dom kroz investiciju vrijednu više od 850 tisuća eura
Full Article 2 minutes read

Savska Ves dobiva novi vatrogasni i društveni dom kroz investiciju vrijednu više od 850 tisuća eura

U drugoj polovici kolovoza mještane Savske Vesi očekuje velika proslava. Uz obilježavanje stoljeća rada i postojanja tamošnjeg dobrovoljnog vatrogasnog društva, proslavit će se dan mjesta, ali i obilježiti završetak radova te svečano otvoriti novi vatrogasni i društveni dom.

Radovi na domu su završeni, uz odrađivanje tek posljednjih detalja, te se velika svečanost planira u subotu, 19. kolovoza od 14:00 sati.

Radi se o investiciji Grada Čakovca vrijednoj 851.870,20 eura (cijena s PDV-om), a koja će se zahvaljujući uspješnoj prijavi na mjeru 7.4.1. Programa ruralnog razvoja RH, sufinancirati u iznosu od 80%. Time je ovo naselje u sastavu Grada bogatije za novo vatrogasno spremište, dvjema garažama, toliko dugo očekivanim prostorima namijenjenima udrugama koje djeluju na tom području, uredima za sastanke, dvoranom s kuhinjom i drugim.

Novi drugi dom, kako tamošnjih vatrogasaca, tako i mjesnog odbora te udruga, obišli su gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, predsjednik Mjesnog odbora Savska Ves Srećko Vranović i Robert Pevec, predsjednik DVD Savska Ves te su zadovoljni viđenim pozvali sve ljude dobre volje da im se pridruže u velikom danu za mjesto, ali i za sve mještanke i mještane Savske Vesi.

foto: Grad Čakovec

sjever.hr/cakovec.hr

14. 08. 2023.

Input your search keywords and press Enter.