Now Reading:
Ove nedjelje ne propustite revijalni Štafetni triatlon „Jurinih 3×1”, u sklopu Triatlon lige „Beciklin”
Full Article 2 minutes read

Ove nedjelje ne propustite revijalni Štafetni triatlon „Jurinih 3×1”, u sklopu Triatlon lige „Beciklin”

Povodom završetka 12. Triatlon lige „Beciklin”, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i Trkački klub „Marathon 95”, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, organiziraju treći Štafetni triatlon „Jurinih 3×1”.

Podsjetimo, Liga se održava u 4 kola tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, a Štafetni triatlon „Jurinih 3×1” je peto kolo. Revijalnog je karaktera i ne boduje se za triatlon ligu, a utrka je posvećena labudu Juri koji je već godinama glavni i odgovorni za red među labudovima na Aquacitiyu.

Inače, riječ je o supersprint triatlonu koji se sastoji od 375 m plivanja, 14 km bicikliranja i 2,5 km trčanja, a utrka koja je otvorena za sve one koji se žele okušati u ovom atraktivnom sportu, od početnika, rekreativaca pa do aktivnih sportaša, održat će se ove nedjelje, 13. kolovoza na SRC Aquacity, s početkom u 9:30 sati.

Posebnost ovog triatlona je da svaku ekipu čine tri natjecatelja od kojih svatko naizmjence odrađuje jednu disciplinu, a natjecatelji se mogu prijaviti u jednu od četiri kategorije. Tako u kategoriji „Sofijine labudice” sudjeluju tri natjecateljice, a u kategoriji „Jurini labudovi” tri natjecatelja. U kategoriju „Sofijini podanici” mogu se prijaviti jedna natjecateljica te dva natjecatelja, dok u kategoriji „Jurin harem” mogu sudjelovati jedan natjecatelj i dvije natjecateljice.

Za utrku je moguća online prijava na mail strucni.suradnik@varazdin-sport.hr. Prilikom prijave potrebno je navesti ime i prezime za svih troje članova ekipe te naziv ekipe.

Prijave su moguće i na dan utrke, od 7 do 9 sati. Startnina iznosi 8 eura po članu štafete.

Za sve sudionike osigurani su startni paketi organizatora, dok pobjednici u kategorijama dobivaju medalje. Po završetku natjecanja slijedi i after party za sve sudionike Triatlon lige „Beciklin”.

Sve novosti i detalje mogu se pronaći na facebook stranici Triatlon liga Aquacity:
https://www.facebook.com/triatlon.liga.aquacity/

sjever.hr
08.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.