Now Reading:
Dramskom večeri završilo obilježavanje Dana Općine Jesenje – Dugogodišnjoj članici AKUD-a Karmeli Habjanec dodijeljena Plaketa Općine
Full Article 2 minutes read

Dramskom večeri završilo obilježavanje Dana Općine Jesenje – Dugogodišnjoj članici AKUD-a Karmeli Habjanec dodijeljena Plaketa Općine

Članovi AKUD-a “Žensko kazalište” Jesenje obilježili su Dan Općine i Župe kroz brojne aktivnosti. U suorganizaciji s ostalim Udrugama obilježili su Dan Župe i Dječji dan koji je bio posvećen najmlađima sa širokom lepezom sadržaja na zadovoljstvo svih koji su sudjelovali, a najviše mališanima koji su u pratnji roditelja uživali u svom danu.

Kulturno-umjetnički program nezaobilazan je u Ivanjskim danima pa je tako AKUD i na otvorenju Dječjeg vrtića Jesenje i svečanoj Sjednici dao svoj obod. Ono što je imalo poseban pijetet ovogodišnjeg obilježavanja Ivanja je Plaketa Općine Jesenje koja je dodijeljena dugogodišnjoj članici Karmeli Habjanec za doprinos u kulturi i promicanju jesejanjskog jezika. Karmela je aktivno sudjelovala na svim područjima društvenog života zajednice i opravdano zaslužila takvo priznanje.

Aktivnosti AKUD-a završile su u nedjelju organizacijom Dramske večeri na kojoj su nastupali KUD Pregrada i KOMEDIJAŠI-Stažnjevec. Program koji je trajao više od dva sata ispunio je srca posjetitelja prepune dvorane Doma kulture s naznakom za ponovni susret uz smijeh koji je svima potreban.

Domaćinima ove večeri predstoje dogovoreni nastupi kroz ljetna događanja u Županiji i šire te time nastavljaju sa promocijom Jesenja u riječi, pjesmi i slici.

www.sjever.hr
29.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.