Now Reading:
DETALJI PROMETNE U ZABOKU Neoprezni 58-godišnjak autom oborio i teško ozlijedio djevojku na pješačkom prijelazu!
Full Article 1 minutes read

DETALJI PROMETNE U ZABOKU Neoprezni 58-godišnjak autom oborio i teško ozlijedio djevojku na pješačkom prijelazu!

Kao što smo već jučer izvijestili, u utorak je u Zaboku oko 12.55 sati došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a danas se o svemu oglasila i policija.

Naime, kako su priopćili iz Policijske uprave krapinsko – zagorske do prometne je nesreće došlo nakon što se 58-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom zaustavio automobilom kod obilježenog pješačkog prijelaza, a potom se skrećući u desno uključivao u promet, a da se prethodno nije uvjerio da navedenu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, ne vodeći računa o položaju i smjeru kretanja svojeg vozila te položaju i smjeru kretanja pješaka.

Tom prilikom 16-godišnja pješakinja prelazila je kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza te je tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila u tijelo maloljetne pješakinje koja je uslijed udara pala na kolnik.

Vozilom Hitne medicinske pomoći pješakinja je prevezena u Opću bolnicu Zabok gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede te je prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb.

www.sjever.hr
20.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.