Now Reading:
OTKRIJTE NAJKUTAK MEĐIMURJA: Rješavajte zagonetke, tražite skriveno vlago i osvojite nagrade!
Full Article 2 minutes read

OTKRIJTE NAJKUTAK MEĐIMURJA: Rješavajte zagonetke, tražite skriveno vlago i osvojite nagrade!

Koji je vaš Najkutak Međimurja? Sigurno imate neki svoj kutak koji smatrate najljepšim ili možda vas najviše umiruje, a tko zna, možda je to i kutak za bijeg iz stvarnosti i putovanje maštom!

Svoj Najkutak Međimurja otkrili su nam učenici iz Međimurja, našli su se tu Mura, Murščak, Hlapičina, Šumica, Jegersek, za stolom s obitelji, doma – v hiži, itd. S predivnim stihovima i slikovitim pričama opisana su ta najljepša mjesta u srcu, a Otkrivači Najkutka Međimurja su:

Mia Balažinec i Kirtana Janiška iz 4. razred, OŠ Mursko Središće –PŠ Hlapičina, Tia Kos, Paola Novak i Filip Pivec iz 8. razreda te Laura Posavec i Elena Vurušić iz 5. razreda, OŠ Gornji Mihaljevec, Julia Lisjak i Helena Perhoč iz 8.a razreda te Lorena Kovač iz 6.a razreda, OŠ Domašinec te David Krznar, 3.b razred, OŠ I. G. Kovačića, Sv. Juraj na Bregu.

Plakete će im biti uručene na promociji godišnjeg zbornika udruge Mlada pera gdje će im biti uručen i primjerak zbornika u koji ulaze njihovi radovi.

Udruga će u subotu, 17.06. u 17:00 sati, i u nedjelju, 18.06. u 15:00 sati imati radionicu Zagonetku odgonetni i medalju oko vrata metni!

Tražit ćete skriveno blago, ali da bi dobili tragove za traženje skrivenog blaga morat ćete riješiti zagonetke koje će vas voditi do sljedećeg traga, ali i sastaviti svoje vlastite zagonetke.

Otkrijete li lokaciju skrivenog blaga osvojit ćete lijepe medalje, ali i nagrade!

sjever.hr
05.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.