Now Reading:
Skandal u školi u Hrvatskoj: Profesorica djecu nazivala retardiranima, pričala im kako se drogirala i tukla – roditelji ogorčeni!
Full Article 2 minutes read

Skandal u školi u Hrvatskoj: Profesorica djecu nazivala retardiranima, pričala im kako se drogirala i tukla – roditelji ogorčeni!

Roditelji učenika jedne srednje škole u Hrvatskoj kažu da su zgroženi ponašanjem tamošnje profesorice koju prozivaju za neprofesionalnost.

Kako su naveli za portal 24 sata, djeci je prepričavala svoje iskustvo nakon konzumacije ecstasyja, na što su se žalili razredniku. navodno je pričala kako je u bolnici “tukla tehničare i drapala sve sa sebe”.

Roditelji tvrde da se profesorica vulgarno ponaša, govori djeci da su “retardirani”i daje imkrivi primjer. Sredinom veljače, pričaju dalje, po profesoricu je u jedan ugostiteljski objekt stigla Hitna pomoć nakon što što je konzumirala drogu ecstasy.

Taj je slučaj završio i u medijima nakon što je policija uhitila 31-godišnjaka zbog sumnji da je profesorici omogućio konzumaciju droge ecstasy. Muškarac je policiji tada dobrovoljno predao jednu tabletu MDMA.

Ravnatelj škole za 24 sata je rekao da je slične insinuacije i šaputanja ‘čuo po hodnicima’, ali sve je to neslužbeno. Kazao je da s njim nitko nije kontaktirao, da se nitko od učenika njemu nije žalio na profesoricu te da su čak i neki roditelji, za vrijeme dok je profesorica bila na bolovanju, dolazili pitati kada će se vratiti.

Ministarstvo obrazovanja kao ni županija koja je osnivač škole, ali ni spomenuta profesorica, dosad se o ovom incidentu nisu oglasili.

Input your search keywords and press Enter.