Now Reading:
FOTO Djeca otvorila i ovogodišnje Dane Grada Čakovca – Trg Republike ispunili vrijedni zadrugari i energični sportaši!
Full Article 2 minutes read

FOTO Djeca otvorila i ovogodišnje Dane Grada Čakovca – Trg Republike ispunili vrijedni zadrugari i energični sportaši!

Mali sportaši i sudionici smotre učeničkih zadruga u četvrtak su otvorili manifestaciju “Dani Grada Čakovca 2023.”, kojom se slavi 29. svibnja – Dan Grada Čakovca, u pravom smislu te riječi Grada prijatelja djece.

Veselja, druženja i smijeha u Čakovcu nije nedostajalo kada su centar grada ispunili vrijedni zadrugari sa svojim rukotvorinama i energični sportaši koji su pokazali svoje vještine u sportu u kojem su najbolji.

Da Čakovec živi sport, potvrdilo je današnje otvaranje Dana Grada Čakovca, istoimenom manifestacijom u organizaciji Zajednice sportova Grada Čakovca. Velik broj djece okupio se po 6. puta na Trgu Republike i omogućio čakovečkim sportskim klubovima da predstave svoje aktivnosti na štandovima i sportskim poligonima na području čakovečkog središnjeg trga. Kako uživo izgledaju nogomet, košarka, rukomet, odbojka, judo, tenis, gimnastika, rolanje ili stolni tenis bilo je prezentirano na mini sportskim borilištima koji su u srcu grada bili prilagođeni djeci i mladima.

U sklopu obilježavanja Dana grada Čakovca, održava se i Županijska smotra učeničkih zadruga. Organizator i škola domaćin je i ove godine Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec sa svojom Učeničkom zadrugom “Fijolica”, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice grada Čakovca i osnivača, Grada Čakovca. Velik broj sugrađana i gostiju tim je povodom stigao u Čakovec, dao podršku svim sudionicima te razgledao i kupio pokoji proizvod učeničkih zadruga međimurskih škola.

Njihov rad i početne korake u svijetu rada, kreativnosti i poduzetništva, ali i male sportaše, svojim su dolaskom podržali čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini i međimurski župan Matija Posavec te čestitali organizatorima, Zajednici sportskih udruga Grada Čakovca na čelu s predsjednikom Anđelkom Crnčecom i tajnikom Tomicom Jakopcom te ravnateljici COO-a Dragici Benčik sa suradnicima.

www.sjever.hr
25.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.