Now Reading:
FOTO Djeca otvorila i ovogodišnje Dane Grada Čakovca – Trg Republike ispunili vrijedni zadrugari i energični sportaši!
Full Article 2 minutes read

FOTO Djeca otvorila i ovogodišnje Dane Grada Čakovca – Trg Republike ispunili vrijedni zadrugari i energični sportaši!

Mali sportaši i sudionici smotre učeničkih zadruga u četvrtak su otvorili manifestaciju “Dani Grada Čakovca 2023.”, kojom se slavi 29. svibnja – Dan Grada Čakovca, u pravom smislu te riječi Grada prijatelja djece.

Veselja, druženja i smijeha u Čakovcu nije nedostajalo kada su centar grada ispunili vrijedni zadrugari sa svojim rukotvorinama i energični sportaši koji su pokazali svoje vještine u sportu u kojem su najbolji.

Da Čakovec živi sport, potvrdilo je današnje otvaranje Dana Grada Čakovca, istoimenom manifestacijom u organizaciji Zajednice sportova Grada Čakovca. Velik broj djece okupio se po 6. puta na Trgu Republike i omogućio čakovečkim sportskim klubovima da predstave svoje aktivnosti na štandovima i sportskim poligonima na području čakovečkog središnjeg trga. Kako uživo izgledaju nogomet, košarka, rukomet, odbojka, judo, tenis, gimnastika, rolanje ili stolni tenis bilo je prezentirano na mini sportskim borilištima koji su u srcu grada bili prilagođeni djeci i mladima.

U sklopu obilježavanja Dana grada Čakovca, održava se i Županijska smotra učeničkih zadruga. Organizator i škola domaćin je i ove godine Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec sa svojom Učeničkom zadrugom “Fijolica”, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice grada Čakovca i osnivača, Grada Čakovca. Velik broj sugrađana i gostiju tim je povodom stigao u Čakovec, dao podršku svim sudionicima te razgledao i kupio pokoji proizvod učeničkih zadruga međimurskih škola.

Njihov rad i početne korake u svijetu rada, kreativnosti i poduzetništva, ali i male sportaše, svojim su dolaskom podržali čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini i međimurski župan Matija Posavec te čestitali organizatorima, Zajednici sportskih udruga Grada Čakovca na čelu s predsjednikom Anđelkom Crnčecom i tajnikom Tomicom Jakopcom te ravnateljici COO-a Dragici Benčik sa suradnicima.

www.sjever.hr
25.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.