Now Reading:
Pune ruke posla za vatrogasce i na sjeveru Hrvatske! Neprestana kiša otežava im posao
Full Article 1 minutes read

Pune ruke posla za vatrogasce i na sjeveru Hrvatske! Neprestana kiša otežava im posao

U većem dijelu Hrvatske zabilježen je ovih dana povećan broj vatrogasnih intervencija. U sanaciji posljedica kišnog nevremena zabilježene su ukupno 192 tehničke intervencije, u kojima je sudjelovalo 606 vatrogasaca sa 241 vatrogasnim vozilom.

Dio tih intervencija odnosi se i na sjever Hrvatske. Intervencije su zabilježene na području Međimurske županije u kojima je angažirano 20 vatrogasaca sa 7 vatrogasnih vozila, na području Bjelovarsko-bilogorske županije gdje je angažirano 27 vatrogasaca sa 8 vozila te na području Virovtičko-podravske u kojima je angažirano 40 vatrogasaca sa 13 vozila.

I u Varaždinskoj županiji zabilježeno je 9 intervencija na području Varaždin Brega, Ludbrega, Varaždinskih toplica u kojima je angažirano 32 vatrogasaca sa 11 vozila te u Krapinsko-zagorskoj županiji gdje je najviše intervencija bilo na području Krapine, Đurmanca i Pregrade, a u kojima je angažirano ukupno 18 vatrogasaca sa 8 vozila.

U Zagrebačkoj županiji zabilježeno je 7 intervencija na području Velike Gorice, Svetog Ivana Zeline, Rugvice i Veleševca, a u kojima su angažirana 24 vatrogasca sa 9 vozila.

Foto: arhiva
sjever.hr
16.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.