Now Reading:
Pune ruke posla za vatrogasce i na sjeveru Hrvatske! Neprestana kiša otežava im posao
Full Article 1 minutes read

Pune ruke posla za vatrogasce i na sjeveru Hrvatske! Neprestana kiša otežava im posao

U većem dijelu Hrvatske zabilježen je ovih dana povećan broj vatrogasnih intervencija. U sanaciji posljedica kišnog nevremena zabilježene su ukupno 192 tehničke intervencije, u kojima je sudjelovalo 606 vatrogasaca sa 241 vatrogasnim vozilom.

Dio tih intervencija odnosi se i na sjever Hrvatske. Intervencije su zabilježene na području Međimurske županije u kojima je angažirano 20 vatrogasaca sa 7 vatrogasnih vozila, na području Bjelovarsko-bilogorske županije gdje je angažirano 27 vatrogasaca sa 8 vozila te na području Virovtičko-podravske u kojima je angažirano 40 vatrogasaca sa 13 vozila.

I u Varaždinskoj županiji zabilježeno je 9 intervencija na području Varaždin Brega, Ludbrega, Varaždinskih toplica u kojima je angažirano 32 vatrogasaca sa 11 vozila te u Krapinsko-zagorskoj županiji gdje je najviše intervencija bilo na području Krapine, Đurmanca i Pregrade, a u kojima je angažirano ukupno 18 vatrogasaca sa 8 vozila.

U Zagrebačkoj županiji zabilježeno je 7 intervencija na području Velike Gorice, Svetog Ivana Zeline, Rugvice i Veleševca, a u kojima su angažirana 24 vatrogasca sa 9 vozila.

Foto: arhiva
sjever.hr
16.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.