Now Reading:
SVE JE SPREMNO ZA 26. MEĐUNARODNU IZLOŽBU I SAJAM CVIJEĆA U LUDBREGU! Očekuje se preko 80 izlagača
Full Article 2 minutes read

SVE JE SPREMNO ZA 26. MEĐUNARODNU IZLOŽBU I SAJAM CVIJEĆA U LUDBREGU! Očekuje se preko 80 izlagača

Grad Ludbreg i Turistička zajednica područja Centar svijeta pripremaju se za 26. Međunarodnu izložbu i sajam cvijeća “Flora Centrum Mundi”. Jedna od najvećih ludbreških manifestacija održat će se od 5. do 7. svibnja.

Središnji izložbeno prodajni dio sajma održat će se na Otoku mladosti, lokaciji koja se protekle dvije godine pokazala kao odličan izbor.

Popratna događanja održat će se na Zanatskom trgu, središnjem gradskom trgu i dvorcu Batthyany.

Osim što želimo pokazati koliko je cvijeće lijepo, želimo pokazati i koliko je naš grad lijep pa smo rasporedili određene aktivnosti na četiri lokacije u gradu – objašnjava direktorica TZ područja Centar svijeta, Petra Međimurec.

Na Zanatskom trgu će se tako paralelno s izložbeno prodajnim dijelom manifestacije održavati Dječji cvjetni korzo namijenjen najmlađim posjetiteljima. Program službeno počinje u subotu, 6. svibnja, u 10 sati, a djecu očekuje znanstveni kutak, razne igre i napuhanci.

–Treća lokacija je dvorac Batthyany u kojem će se održati izložba minijaturnog drveća, dakle bonsai. Uz samu izložbu održat će se i prezentacije o toj tematici svima zainteresiranima, a posebno školskim skupinama – ističe Međimurec.

Osim što će posjetitelji kroz ta tri dana moći uživati u bojama i mirisima cvijeća uživat će i u zabavnom glazbenom programu u sklopu kojeg će u petak, 5. svibnja, u Ludbregu gostovati Danijela Martinović, a dan kasnije Slavonske lole. Koncerti će se održati na glavnom gradskom trgu, a ulaz je besplatan.

sjever.hr/ludbreg.hr
03.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.