Now Reading:
STRAŠNO!!! Žena u Zagrebu preminula čekajući hitnu, sin im prijetio smrću: Nije mi problem nikoga odležati
Full Article 1 minutes read

STRAŠNO!!! Žena u Zagrebu preminula čekajući hitnu, sin im prijetio smrću: Nije mi problem nikoga odležati

Muškarac je u četvrtak oko 4:30 ujutro u Kašini na periferiji Zagreba, zbog majke koja je bila u teškom stanju, pozvao hitnu pomoć, a djelatnicima je navodno prijetio smrću jer su došli kada je nesretna žena preminula, prenose 24sata.

Naime, muškarac je hitnu nazvao rekavši da ju boli u prsima i da otežano diše, a od njegova poziva do dolaska ekipe prošlo je oko 40 minuta, pa je navodno ljutit zbog dugog čekanja pomoći prijetio i rekao da mu nije problem nikoga odležati u zatvoru.

Tim hitne je počeo oživljavanje žene, a vozaču koji je otišao u kombi po kovčeg za reanimaciju se učinilo da sin ima pištolj u ruci kada se vratio. Djelatnici su transportirali preminulu pacijenticu u bolnicu i izvukli se iz moguće opasne situacije, a kasnije su nazvali policiju i sve prijavili.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da su izašli na teren, ali nisu htjeli otkriti detalje. Dnevnik.hr neslužbeno doznaje da je policija u domu muškarca doista pronašla pištolj koji je on legalno posjedovao, no ova informacija još nije službeno potvrđena.

Foto: ilustracija (arhiva)
www.sjever.hr / 24sata.hr / dnevnik.hr
27.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.