Now Reading:
STRAŠNO!!! Žena u Zagrebu preminula čekajući hitnu, sin im prijetio smrću: Nije mi problem nikoga odležati
Full Article 1 minutes read

STRAŠNO!!! Žena u Zagrebu preminula čekajući hitnu, sin im prijetio smrću: Nije mi problem nikoga odležati

Muškarac je u četvrtak oko 4:30 ujutro u Kašini na periferiji Zagreba, zbog majke koja je bila u teškom stanju, pozvao hitnu pomoć, a djelatnicima je navodno prijetio smrću jer su došli kada je nesretna žena preminula, prenose 24sata.

Naime, muškarac je hitnu nazvao rekavši da ju boli u prsima i da otežano diše, a od njegova poziva do dolaska ekipe prošlo je oko 40 minuta, pa je navodno ljutit zbog dugog čekanja pomoći prijetio i rekao da mu nije problem nikoga odležati u zatvoru.

Tim hitne je počeo oživljavanje žene, a vozaču koji je otišao u kombi po kovčeg za reanimaciju se učinilo da sin ima pištolj u ruci kada se vratio. Djelatnici su transportirali preminulu pacijenticu u bolnicu i izvukli se iz moguće opasne situacije, a kasnije su nazvali policiju i sve prijavili.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da su izašli na teren, ali nisu htjeli otkriti detalje. Dnevnik.hr neslužbeno doznaje da je policija u domu muškarca doista pronašla pištolj koji je on legalno posjedovao, no ova informacija još nije službeno potvrđena.

Foto: ilustracija (arhiva)
www.sjever.hr / 24sata.hr / dnevnik.hr
27.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.