Now Reading:
Ogroman uspjeh Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije!
Full Article 2 minutes read

Ogroman uspjeh Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije!

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije prva je regionalna TZ koja je ugovorila besplatno korištenje mVisitor aplikacije za preko 300 iznajmljivača koji imaju registrirano ukupno 1977 ležajeva.

Nova aplikacija mVisitor namijenjena je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača.

mVisitor omogućava direktniju i kvalitetniju komunikaciju između TZ-a i iznajmljivača, bržu, jednostavniju i digitaliziranu prijavu gostiju, podiže razinu zaštite osobnih podataka gostiju. Sustav preusmjerava svakog prijavljenog gosta na web sadržaje i aplikacije od interesa TZ-a i regije čime dodatno približava lokalnu ponudu gostima.

Bitno je napomenuti da se putem ove aplikacije pospješuje komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, a aplikacija pruža i mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima.

Župan Željko Kolar, koji je ujedno i predsjednik Turističke zajednice KZŽ ne skriva zadovoljstvo ovim uspjehom.

-S obzirom na kontinuirani porast broja obiteljskog smještaja više razine kvalitete, u prvom redu kuća za odmor, koje posljednje tri godine generiraju i kontinuirano povećanje broja noćenja na području Krapinsko-zagorske županije te privlače sve veći broj gostiju, itekako nam je bitno pomoći upravo ovom segmentu smještaja kroz jaču promociju, ali i kroz druge vidove pomoći, a jedan od tih je svakako i mVisitor aplikacija koja je itekako dodana vrijednost kako iznajmljivačima, tako i gostima, a u konačnici i našoj županijskoj turističkoj zajednici– rekao je Kolar.

Kolar ističe kako su pojačali aktivnosti u vezi razvoja obiteljskog smještaja, ali i hotelskih smještaja upravo iz razloga što su regija toplica i termalnih izvora

-Nakon projekta „True Zagorje Home“ koji je pokrenut, a usmjeren je na kuće za odmor i njihovo što bolje pozicioniranje i vidljivost na tržištu, svakako je bitno navesti da je upravo u savjetovanju Pravilnik za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu za koje je Krapinsko-zagorska županija osigurala 66 tisuća eura – zaključio je župan Kolar.

Aplikaciju mVisitor kreirala je tvrtka Intersoft Technologies d.o.o. iz Pule kao nastavak digitalizacije procesa u turizmu, a sve u skladu sa nastojanjem Europske Komisije u cilju digitalne transformacije. Korištenje aplikacije mVisitor za sve iznajmljivače čiji se turistički objekti nalaze na području Krapinsko-zagorske je potpuno besplatno.

sjever.hr/kzz.hr
12.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.