Now Reading:
Poruka ljutog vozača svima koji ne staju na crveno: “Jeste li normalni? Vama kre*enima treba poslat policiju da vam uzme vozačke”
Full Article 2 minutes read

Poruka ljutog vozača svima koji ne staju na crveno: “Jeste li normalni? Vama kre*enima treba poslat policiju da vam uzme vozačke”

Na dobro poznatoj Facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija, koja svakodnevno objavljuje zgode i nezgode sa zagorskih prometnica, jedan od članova požalio se kako mnogi vozači ne poštuju crveno svjetlo na semaforu.

Naime, u naselju Andraševec u tijeku su radovi na jednoj od prometnica te je promet jednom trakom kolnika reguliran semaforom, a evo što stoji u njegovoj objavi:

Poruka za sve “i..ote” koji idu na crveno na semaforu u Andraševcu – PA DOBRO, JESTE LI VI NORMALNI??! Jedna je traka iskopana 20 do 30 cm, a po drugoj se vozimo naizmjence, zbog toga su i postavljeni semafori! Za vas kre…e treba poslat policiju da vam uzme vozacke i na ponovno polaganje vozackog ispita jer vam OCITO prvi put nešto nije bilo jasno!! – napisao je očito ljutit na sve koji se ne zaustavljaju na crveno svjetlo na semaforu te postavio pitanje – “Čemu služe semafori?”

Njegova je objava rezultirala brojnim komentarima pa tako neki od njih glase “Zbog tih pacijenata nečiji auto može stradati” i “Kako će šljiviti semafor kad kad ne šljive niti jednosmjernu cestu”, dok pak drugi komentiraju kako semafori nisu dobro upareni te istovremeno s obje strane svijetli zeleno, ali i kako se na ulicu može ući s više lokacija, s kojih je nemoguće vidjeti semafor.

Prema svemu sudeći brojnim vozačima smeta ovo nepoštivanje crvenog svjetla na semaforu, a pitamo i vas, koliko vam se puta dogodilo da zanemarite semafor i prođete kroz crveno te smeta li vam isto to kod drugih?

www.sjever.hr
29.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.