Now Reading:
Poruka ljutog vozača svima koji ne staju na crveno: “Jeste li normalni? Vama kre*enima treba poslat policiju da vam uzme vozačke”
Full Article 2 minutes read

Poruka ljutog vozača svima koji ne staju na crveno: “Jeste li normalni? Vama kre*enima treba poslat policiju da vam uzme vozačke”

Na dobro poznatoj Facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija, koja svakodnevno objavljuje zgode i nezgode sa zagorskih prometnica, jedan od članova požalio se kako mnogi vozači ne poštuju crveno svjetlo na semaforu.

Naime, u naselju Andraševec u tijeku su radovi na jednoj od prometnica te je promet jednom trakom kolnika reguliran semaforom, a evo što stoji u njegovoj objavi:

Poruka za sve “i..ote” koji idu na crveno na semaforu u Andraševcu – PA DOBRO, JESTE LI VI NORMALNI??! Jedna je traka iskopana 20 do 30 cm, a po drugoj se vozimo naizmjence, zbog toga su i postavljeni semafori! Za vas kre…e treba poslat policiju da vam uzme vozacke i na ponovno polaganje vozackog ispita jer vam OCITO prvi put nešto nije bilo jasno!! – napisao je očito ljutit na sve koji se ne zaustavljaju na crveno svjetlo na semaforu te postavio pitanje – “Čemu služe semafori?”

Njegova je objava rezultirala brojnim komentarima pa tako neki od njih glase “Zbog tih pacijenata nečiji auto može stradati” i “Kako će šljiviti semafor kad kad ne šljive niti jednosmjernu cestu”, dok pak drugi komentiraju kako semafori nisu dobro upareni te istovremeno s obje strane svijetli zeleno, ali i kako se na ulicu može ući s više lokacija, s kojih je nemoguće vidjeti semafor.

Prema svemu sudeći brojnim vozačima smeta ovo nepoštivanje crvenog svjetla na semaforu, a pitamo i vas, koliko vam se puta dogodilo da zanemarite semafor i prođete kroz crveno te smeta li vam isto to kod drugih?

www.sjever.hr
29.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.