Now Reading:
Nova medalja za Hrvatsku: ENES GARIBOVIĆ JE VICEPRVAK EUROPE!
Full Article 2 minutes read

Nova medalja za Hrvatsku: ENES GARIBOVIĆ JE VICEPRVAK EUROPE!

Točno dvadeset sekundi dijelilo je Enesa Garibovića do zlata na EP u karateu u španjolskom gradu Guadalajari. U tom je trenutku imao 1-1, rezultat koji bi mu to omogućio zbog “senshua” odnosno prednosti prvog osvojenog boda.

Ipak, talijanski predstavnik Michele Martina iskoristio je dvije situacije za poen u završnici i na kraju slavio s 3-1, donosi HRT.

-Naravno da ostaje žal za finalom i tim zlatom. Ne samo zbog zlata, već zato što nisam odradio posao kako to inače radim. Kad se slegnu dojmovi, bit ću itekako zadovoljan. Biti drugi u Europi i kontinuitet osvajanja medalja na velikim natjecanjima je znak dobrog rada – rekao je Enes Garibović, koji je nakon bronce na EP u Poreču u kategoriji -75 kg, sada u poluteškoj u Gaziantepu i Guadalajari osvajač dvostrukog uzastopnog srebra.

Enes je i član zlatne muške ekipe iz Poreča, a upravo se hrvatska vrsta sutra u Španjolskoj bori za ekipnu broncu protiv Crne Gore. Donosi HRT.

Večeras se za drugi uzastopni ekipni naslov europskih prvakinja bori hrvatska ženska selekcija u borbama (Sadea Bećirović, Lea Vukoja, Mia Greta Zorko, Lucija Lesjak). Sastaju se s Njemačkom, početak je predviđen oko 19.15 sati.

sjever.hr/sport.hrt.hr
25.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.