Now Reading:
Na Jupiter’s Shade stiže pravi sportski spektakl – nakon tri godine u Varaždinske Toplice vraća se Mars Springs turnir!
Full Article 2 minutes read

Na Jupiter’s Shade stiže pravi sportski spektakl – nakon tri godine u Varaždinske Toplice vraća se Mars Springs turnir!

Nakon pune tri pandemijske godine, šareni discovi ponovno će zavladati šumskim terenom Jupiter’s Shade u Varaždinskim Toplicama. Naime, ove subote na disc golf teren u Lječilišnom parku u Varaždinskim Toplicama ponovno će se održati Mars Springs turnir čime će hrvatski i svjetski disc golferi otvoriti novu, proljetnu sezonu.

Organizatori, varaždinska tvrtka Lagoda, ističu kako ih veseli što će, nakon tri godine pauze zbog epidemioloških mjera, građani Varaždinskih Toplica ponovno moći uživati u sportu koji iz godine u godinu u Hrvatskoj i svijetu stječe sve veću popularnost.

Tako iz sezone u sezonu disc golf broji sve više igrača i terena, zbog čega su ove subote svi Topličanci i Topličanke, kao i građani susjednih gradova i mjesta pozvani da prošeću parkom i vide kako to izgleda kada igraju profesionalci – možda ih upravo to potakne na novu zdravu i zabavnu aktivnost, pa pronađu svoje mjesto u svijetu disc golfa.

– Pozdravljamo i podržavamo sva sportska događanja na području našeg Grada, pa tako i ovaj turnir koji će, vjerujem, okupiti velik broj ljubitelja disc golfa i sasvim sigurno zainteresirati neke nove pojedince da se njime počnu baviti – rekla je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković uputivši poziv svim građanima da ove subote podrže disc golf turnir.

Mars Springs turnir održat će se u subotu s početkom u 9 sati kada će se na terenu u Varaždinskim Toplicama koji je inače dio svjetske baze terena te je dostupan svim individualcima i ljubiteljima ovog sporta okupiti igrači i odraditi trening. Igra u prvoj rundi počinje u 10.30 sati, a u drugoj rundi u 14.15 sati, dok je proglašenje pobjednika predviđeno za 16.45 sati.

www.sjever.hr
02.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.