Now Reading:
Na Jupiter’s Shade stiže pravi sportski spektakl – nakon tri godine u Varaždinske Toplice vraća se Mars Springs turnir!
Full Article 2 minutes read

Na Jupiter’s Shade stiže pravi sportski spektakl – nakon tri godine u Varaždinske Toplice vraća se Mars Springs turnir!

Nakon pune tri pandemijske godine, šareni discovi ponovno će zavladati šumskim terenom Jupiter’s Shade u Varaždinskim Toplicama. Naime, ove subote na disc golf teren u Lječilišnom parku u Varaždinskim Toplicama ponovno će se održati Mars Springs turnir čime će hrvatski i svjetski disc golferi otvoriti novu, proljetnu sezonu.

Organizatori, varaždinska tvrtka Lagoda, ističu kako ih veseli što će, nakon tri godine pauze zbog epidemioloških mjera, građani Varaždinskih Toplica ponovno moći uživati u sportu koji iz godine u godinu u Hrvatskoj i svijetu stječe sve veću popularnost.

Tako iz sezone u sezonu disc golf broji sve više igrača i terena, zbog čega su ove subote svi Topličanci i Topličanke, kao i građani susjednih gradova i mjesta pozvani da prošeću parkom i vide kako to izgleda kada igraju profesionalci – možda ih upravo to potakne na novu zdravu i zabavnu aktivnost, pa pronađu svoje mjesto u svijetu disc golfa.

– Pozdravljamo i podržavamo sva sportska događanja na području našeg Grada, pa tako i ovaj turnir koji će, vjerujem, okupiti velik broj ljubitelja disc golfa i sasvim sigurno zainteresirati neke nove pojedince da se njime počnu baviti – rekla je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković uputivši poziv svim građanima da ove subote podrže disc golf turnir.

Mars Springs turnir održat će se u subotu s početkom u 9 sati kada će se na terenu u Varaždinskim Toplicama koji je inače dio svjetske baze terena te je dostupan svim individualcima i ljubiteljima ovog sporta okupiti igrači i odraditi trening. Igra u prvoj rundi počinje u 10.30 sati, a u drugoj rundi u 14.15 sati, dok je proglašenje pobjednika predviđeno za 16.45 sati.

www.sjever.hr
02.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.