Now Reading:
Kome će pripasti prestižna Nagrada Zrinski? Predložite zaslužne Međimurce i Međimurke, vremena je još malo
Full Article 1 minutes read

Kome će pripasti prestižna Nagrada Zrinski? Predložite zaslužne Međimurce i Međimurke, vremena je još malo

Međimurska županija objavila je javni poziv za predlaganje kandidata za Nagradu Zrinski koja se dodjeljuje zaslužnim građanima, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama s područja Međimurja.

Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje za iznimne rezultate ostvarene u prethodnoj godini ili tijekom duljeg razdoblja na područjima gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi, zaštite okoliša te drugih javnih djelatnosti.

Prijedlozi se dostavljaju u pisanom obliku i trebaju sadržavati podatke o podnositelju prijedloga, životopis predložene osobe odnosno podatke o pravnoj osobi, naziv javnog priznanja i područje za koje se kandidat predlaže, iscrpno obrazloženje zasluga uz dokazni materijal koji podrazumijeva objavljene radove, analize, prikaze ili stručne ocjene, natjecateljske rezultate, kopije članaka iz tiskanih medija o postignućima i slično.

Ovi materijali dostavljaju se Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku „Za Nagradu Zrinski“ zaključno s 28. veljače.

Dobitnicima će nagrade biti uručene na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije u travnju, a više informacija dostupno je na službenim web stranicama Županije.

www.sjever.hr / medjimurska-zupanija.hr
25.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.