Now Reading:
Kome će pripasti prestižna Nagrada Zrinski? Predložite zaslužne Međimurce i Međimurke, vremena je još malo
Full Article 1 minutes read

Kome će pripasti prestižna Nagrada Zrinski? Predložite zaslužne Međimurce i Međimurke, vremena je još malo

Međimurska županija objavila je javni poziv za predlaganje kandidata za Nagradu Zrinski koja se dodjeljuje zaslužnim građanima, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama s područja Međimurja.

Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje za iznimne rezultate ostvarene u prethodnoj godini ili tijekom duljeg razdoblja na područjima gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi, zaštite okoliša te drugih javnih djelatnosti.

Prijedlozi se dostavljaju u pisanom obliku i trebaju sadržavati podatke o podnositelju prijedloga, životopis predložene osobe odnosno podatke o pravnoj osobi, naziv javnog priznanja i područje za koje se kandidat predlaže, iscrpno obrazloženje zasluga uz dokazni materijal koji podrazumijeva objavljene radove, analize, prikaze ili stručne ocjene, natjecateljske rezultate, kopije članaka iz tiskanih medija o postignućima i slično.

Ovi materijali dostavljaju se Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku „Za Nagradu Zrinski“ zaključno s 28. veljače.

Dobitnicima će nagrade biti uručene na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije u travnju, a više informacija dostupno je na službenim web stranicama Županije.

www.sjever.hr / medjimurska-zupanija.hr
25.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.