Now Reading:
Varaždinska policija privela dvojicu “lijepo” pijanih vozača
Full Article 1 minutes read

Varaždinska policija privela dvojicu “lijepo” pijanih vozača

U četvrtak u večernjim satima, policijski službenici Policijske uprave varaždinske imali su posla s višestrukim počiniteljima prekršaja u prometu.

Policijski službenici interventne policije u četvrtak su u večernjim satima, na Kninskoj cesti u Varaždinu zaustavili vozilo kojim je upravljao 27-godišnjak. Alkotestiranjem je utvrđeno kako je vozač vozio s 2.65 promila.

Također je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita te da mu je rješenjem oduzeto pravo na podnošenje zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole, kao i da mu je izdana zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije.

S obzirom da se radi o višestrukom počinitelju prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, isti je priveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje te će se dovesti na Općinski sud u Varaždinu.

Kapeli Podravskoj, također u večernjim satima, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.68 promila, upravljao 48-godišnjak.

Kako je utvrđeno, navedeni je višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, zbog čega je priveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do dovođenja na Općinski sud u Varaždinu.

Foto: ilustracija
sjever.hr
24.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.