Now Reading:
OVO SE NE DOGAĐA ČESTO Zagorac Josip dva puta zavrtio Drugu šansu i oba puta osvojio: Treba igrati i nadati se jer sreća uvijek dođe!
Full Article 2 minutes read

OVO SE NE DOGAĐA ČESTO Zagorac Josip dva puta zavrtio Drugu šansu i oba puta osvojio: Treba igrati i nadati se jer sreća uvijek dođe!

Rijetko se dogodi da isti igrač osvoji dva puta sudjelovanje u igri „Druga šansa“, a to se upravo dogodilo Josipu Jerneiću, iz Sv. Križa Začretje, koji je u srijedu 18. siječnja po drugi puta zavrtio kolo. Prošlog srpnja osvojio je iznos od 3.320 € (25.000 kn), dok je ovogodišnja Druga šansa donijela dobitak od 1.000 € (7.530 kn).

-Prošlogodišnja Druga šansa zapravo je bila Prva šansa – rekao je kroz smijeh razdragani Josip koji nije krio sreću zbog nove prilike za osvajanjem dobitka. Josip kaže kako igra već tridesetak godina, uglavnom je to Eurojackpot, Loto 6 i naravno Loto 7.

-Sedmicu obavezno igram, nema šanse da to propustim, a Druga šansa u sklopu Lota 7 samo mi je dodatni motiv za igru. Do prošle godine nije bilo nekih većih dobitaka, a iako sam prošlog ljeta osvojio dobitak, ne prestajem se nadati te igram i dalje – rekao je Josip koji se i ovog puta nadao jednakom iznosu.

Po završetku emisije rekao je kako je dobro prošlo.

-Osvojio sam 1.000 €. To je igra – jednom više, drugi puta manje, no zadovoljan sam jer je svaki dobitak dobrodošao“ – završio je Josip i na samom kraju poručio svim igračima: „Treba igrati i nadati se jer sreća uvijek dođe.“

www.sjever.hr
20.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.