Now Reading:
Župan Kolar s ravnateljima zdravstvenih ustanova analizirao rezultate poslovanja u prošloj godini
Full Article 50 second read

Župan Kolar s ravnateljima zdravstvenih ustanova analizirao rezultate poslovanja u prošloj godini

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije u Krapini je u četvrtak održan je sastanak župana Željka Kolara i njegove zamjenice Jasne Petek sa ravnateljima i ravnateljicama županijskih zdravstvenih ustanova.

Na sastanku ravnatelja i ravnateljica zdravstvenih ustanova Krapinsko-zagorske županije sa županom Željkom Kolarom, zamjenicom župana Jasnom Petek i pročelnicom županijskog upravnog odjela nadležnog za zdravstvo Martinom Gregurović Šanjug analizirani su rezultati poslovanja u 2022. godini te aktivnosti vezane uz najavljene izmjene Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

Na sastanku su sudjelovali ravnatelj Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina, ravnateljica Doma zdravlja KZŽ Nada Dogan, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu KZŽ Krešimir Božić, ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice Danijel Javorić Barić, vršiteljica dužnosti ravnateljice Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice Zorica Capar, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo KZŽ Tomislav Jadan i ravnateljica Ljekarne KZŽ Dubravka Frinčić.

sjever.hr/kzz.hr
19.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.