Now Reading:
Zanima vas kako će izgledati novi Trg Republike u Čakovcu? Posjetite izložbu natječajnih radova u Muzeju Međimurja i saznajte!
Full Article 1 minutes read

Zanima vas kako će izgledati novi Trg Republike u Čakovcu? Posjetite izložbu natječajnih radova u Muzeju Međimurja i saznajte!

Iz Grada Čakovca obavještavaju kako će izložba natječajnih radova za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja Trga Republike u Čakovcu, a koja se može razgledati u multimedijalnoj dvorani Muzeja Međimurja, biti otvorena do 28. veljače i to radnim danom od 8-16 sati te subotom i nedjeljom 10-14 sati.

Podsjećamo, na natječaj koji je raspisao Grad Čakovec, a provelo Udruženja arhitekata Međimurja te koji je trajao od 2. rujna do 22. studenog, pristiglo je 25 radova, od čega su 23 uvrštena u proceduru ocjenjivanja. Ocjenjivački sud, kojeg su činili predstavnici raspisivača i provoditelja natječaja, na čelu s predsjednikom Tihomirom Jukićem, ocijenio je 23 prispjela rada te donio odluku da prvu nagradu dobiva natječajni rada autora AG Planum d.o.o. iz Zagreba, kojeg predstavljaju Marko Cvjetko, Miron Hržina, Ivica Keršić, Dunja Sloković i Elena Tikvić.

Spomenimo kako je procijenjena vrijednost investicije bez PDV-a nešto više od 1,6 milijuna eura, a prema riječima Ljerke Cividini, gradonačelnice Čakovca projekt revitalizacije i obnove Trga Republike glavni je projekt Strategije razvoja urbanih područja.

www.sjever.hr
19.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.