Now Reading:
Opća panika u automat klubu: 35-godišnji Marinko prestravio goste pištoljem i škarama
Full Article 2 minutes read

Opća panika u automat klubu: 35-godišnji Marinko prestravio goste pištoljem i škarama

Nakon što se u automat klubu pojavio s ‘rekvizitima’ koji su prestravili zaštitara i goste te posijao paniku, Marinko (35) sada je i osuđen.

Prema presudi, Marinko je u rujnu u automat klubu u Vinkovcima “nosio škare s plastičnom drškom dužine cca 15 cm, predmet pogodan za nanošenje ozljeda, na način da ih je u jednom trenutku izvadio iz džepa i stavio na stolicu do sebe”, donosi Danica.hr.

Osim toga, imao je i jedan komad streljiva za pištolj te 0,4 grama droge tipa speed, pakirane u pvc vrećici. Sa sobom je u ‘pohod’ na igre na sreću ponio i, kako je kasnije utvrđeno, plastični dječji pištolj, zbog čega bi mogao kazneno odgovarati.
Zaštitar je na sudu svjedočio kako se Marinko počeo vrlo čudno ponašati, s čudnim pokretima tijela. Dodao je da Marinka poznaje od ranije kao igrača u automat klubu te da i dalje dolazi k njima u klub.

Jedan od policajaca koji su stigli na mjesto događaja potvrdio je kako je u trenutku njihova dolaska muškarac pokraj sebe držao plastični pištolj, a pregledom su mu pronađene i škare, komad streljiva i droga.
-Nosio je škare na način da su mu virile iz džepa tako da su bile vidljive. U klubu je tada bilo više osoba, svi su bili vidno uznemireni zbog pištolja kojeg je okrivljenik imao ispred sebe i škara koje su virile iz džepa – istaknuo je policajac, a prenosi Danica.hr.

Sutkinja je Marinka proglasila krivim i kaznila novčanom kaznom od ukupno 1460 eura (11.000 kuna) te mora platiti 13 eura troškova prekršajnog postupka. Škare su mu trajno oduzete.

sjever.hr/danica.hr
15.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.