Now Reading:
Divna suradnja uspješnih međimurskih ustanova: MEV uručio vrijednu Centru za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID
Full Article 2 minutes read

Divna suradnja uspješnih međimurskih ustanova: MEV uručio vrijednu Centru za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID

Iako je blagdansko vrijeme iza nas, duh darivanja nastavio se i u novoj godini, pa je Centru za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID neočekivano stigla vrijedna donacija, pet rabljenih prijenosnih računala s Međimurskog veleučilišta u Čakovcu.

Opremu je u prostorijama MURID-a voditelj Službe za informatičke poslove MEV-a Željko Hrebak predao ravnateljici MURID-a Silvija Pucko i izvršnoj direktorici Marina J. Držanić.

Uz zahvalu na velikodušnoj gesti cijelom kolektivu i studentima MEV-a, koji su prepoznali misiju i viziju MURID-a i odlučili im ovakvim doprinosom pružiti podršku, MURID-ovke su prilikom primopredaje opreme pojasnile da je ona posebno dobrodošla upravo u ovom trenutku.

– Osim što smo usredotočeni na izgradnju našeg Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu, provodimo i projekt “Digitalizacija virtualne rane intervencije (DI-VRI)” kojim uvodimo nove digitalne alate i gradimo jedinstveni online sustav koji će objediniti cjelokupno MURID-ovo poslovanje te olakšati komunikaciju i s roditeljima naših korisnika i sa stručnjacima u području rane intervencije. Upravo s obzirom na to da će se sva naša administracija uskoro preseliti u online sferu, informatička oprema koju ćemo za to koristiti nam je doista od velike pomoći – istaknula je Držanić.

sjever.hr/Facebook MURID
12.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.