Now Reading:
DRŽIMO PALČEVE Prekrasna Zagorka otputovala na svjetski izbor za Miss Universe – kakav plasman joj predviđate?
Full Article 3 minutes read

DRŽIMO PALČEVE Prekrasna Zagorka otputovala na svjetski izbor za Miss Universe – kakav plasman joj predviđate?

Arijana Podgajski, 20-godišnja studentica ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, koja je titulu Miss Universe Hrvatske 2022. ponijela krajem svibnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, danas je otputovala u Ameriku, na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u New Orleansu 14. siječnja, donosi Večernji.

– Arijana je u New York otputovala danas ujutro izravnim letom iz Beograda i ovom prilikom želim zahvaliti osoblju koje se pobrinulo za Arijanu u zračnoj luci u Beogradu, a učinit će to i na JFK u New Yorku, gdje će joj pomoći u presjedanju za New Orleans te da carinska kontrola i kontrola putovnice prođu što brže i jednostavnije za nju – rekao je za Večernji list Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe Hrvatske. Budući da iz Hrvatske još uvijek nema izravnih letova za SAD, osim onih ljetnih iz Dubrovnika, veza preko Beograda bila je najjednostavnija za Arijanu uz samo jedno presjedanje.

– Organizirali smo prijevoz za Arijanu od Zagreba do Beograda u ponedjeljak, prespavala je u hotelu, a u utorak ujutro krenula na putovanje života i svoj prvi let avionom – rekla je za Večernji list Marija Kraljević, direktorica Miss Universe Hrvatske.

Arijanine pripreme za svjetski izbor započele su odmah nakon pobjede.

S dolaskom jeseni započeo je i studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, a istodobno s učenjem za kolokvije usavršavala je engleski jezik u školi za strane jezike.

Arijana je dobivala i zadatke od Miss Universe Organization, bilo da je riječ o ispunjavanju dokumenata ili snimanju raznih videosegmenata potrebnih za produkciju i društvene mreže.  

Uz nacionalnu haljinu koju je kreirala Mina Petra u suradnji s akademskom slikaricom Antonijom Maričević, koja je predstavljena prije desetak dana, a kojom Arijana promovira kontinentalnu, zelenu Hrvatsku i ljepotu Hrvatskog zagorja, u kovčezima za Ameriku Arijana je ponijela i darove za ostale djevojke.

– Nosim jako mnogo poklona koje su pripremili u Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije te u Hrvatskoj turističkoj zajednici: od licitarskih srca, narukvica s licitarskim srcima, vrećica lavande do ekološki prihvatljivih platnenih šoping-vrećica – neizmjerno im hvala. Osim darova za ostale djevojke i domaćine u New Orleans ću ponijeti dnevne i svečane haljine Bariba, cipele Baldinini i Pletix kupaće kostime. Naravno, posebno mjesto u kovčegu zauzima Sherri Hill večernja haljina u kojoj ću se predstaviti žiriju i uz koju ću nositi narukvicu Zlatarne Dodić – uz osmijeh dodaje Arijana.

Želimo joj puno sreće!

Foto: Miss Universe Croatia

sjever.hr/vecernji.hr
03.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.