Now Reading:
“KNJIGE V RUKE” Šezdesetak volontera ispraznili dječji odjel knjižnice u Klanjcu uoči početka radova na obnovi zgrade
Full Article 1 minutes read

“KNJIGE V RUKE” Šezdesetak volontera ispraznili dječji odjel knjižnice u Klanjcu uoči početka radova na obnovi zgrade

Više od šezdeset klanječkih volontera iz gotovo svih udruga, članova, susjeda i prijatelja odazvalo se prošlog pozivu Gradske knjižnice “Antun Mihanović”  da “živim lancem” napravljenim od dječjeg odjela do spremišta u potkrovlju zgrade knjižnice pomognu preseliti knjige i isprazniti dječji odjel radi početka radova na konstruktivnoj obnovi zgrade koja se financira sredstvima Fonda solidarnosti EU.

Uz puno smijeha, šale i duhovitih dosjetki klanječkom volonterskom lancu trebala su samo tri i pol sata da isprazni police i preseli više od 10 tisuća knjiga.

Akciji, koju su u pozivu svojim članovima klanječki motoristi duhovito nazvali “Knjige v ruke”, odazvali su se i oni najmlađi, ali i već odavno umirovljeni sugrađani. Bilo je to jedno vrlo lijepo poslijepodne u našoj Gradskoj knjižnici koje je na najbolji način pokazalo zajedništvo i povezanost naše male lokalne zajednice.

Gradska knjižnica srdačno zahvaljuje svim sudionicima i nada se da će se u jednakom broju odazvati i akciji vraćanja knjiga na njihove police nakon završetka građevinskih radova.    

sjever.hr/klanjec.hr
02.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.