Now Reading:
Kolarek na božićnom prijemu otkrio: Sandra Herman službeno postala savjetnica gradonačelnika za turizam – u planu nova Turistička zajednica?
Full Article 2 minutes read

Kolarek na božićnom prijemu otkrio: Sandra Herman službeno postala savjetnica gradonačelnika za turizam – u planu nova Turistička zajednica?

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek priredio je prijem povodom božićno-novogodišnjih blagdana ne bi li se osvrnuo na godinu na izmaku i dao svoje viđenje nove 2023. godine.

Tom je prigodom gradonačelnik Kolarek naglasio kako je 2022. godinu obilježilo mnogo događanja, a kao najznačajnije izdvaja projekt aglomeracije. Kazao je kako je svaka godina prepuna izazova, a takva će biti i sljedeća.

-Izrazito nam je velika želja, a sve ja na tom putu, da se nakon aglomeracije krene s građevinskom dozvolom za obilaznicu koja je na savjetovanju. To više nikud ne može pobjeći – naglasio je Kolarak dodavši kako se očekuje kako će se prva lopata za tu zahtjevnu investiciju u zemlju zabiti u proljeće.

Taj će projekt nesumnjivo će promijeniti sliku ne samo Preloga, već kompletnog Donjeg Međimurja.

– Nismo ni svjesni koliko ta obilaznica znači za cijeli donjemeđimurski bazen – rekao je Kolarek te ekskluzivno otkrio kako odnedavno u gradskoj upravi ima novu savjetnicu.

-Prije neki dan Sandra Herman je postala službeno savjetnica gradonačelnika Grada Preloga za turizam i želja i cilj nam je objediniti donjemeđimurske općine u jednu jaku turističku zajednicu sa svim aktivnostima koje su vezane i za jezero, a isto tako za ovaj kontinentalni dio od svetomarske čipke, zlatarenje ,Centar Rudolf Steiner u Donjem Kraljevcu… Svaka naša JLS ima neku svoju kulturnu, turističku znamenitost koju treba objediniti u jednu cjelinu i mislim da je to novi jedan izazov koji smo si zacrtali i u tom pravcu idemo – priopćio je preloški gradonačelnik te dodao je kako im cilj na taj način privući čim više sredstva Ministarstva turizma i sporta.

-Želimo da čim više novaca dođe i u tom segmentu, ne samo gospodarstvo nego i u turističkom dijelu u za cijelo Donje Međimurje. Tako da sigurno ima kolača za svaku JLS i da se svi možemo tu naći – dodao je.

Na kraju je svima u novoj 2023. godini poželio obilje zdravlja, mira, uspjeha, a i malo sreće, koja je svima potrebna.

-Lijep je sunčan dan ja se nadam da će biti sunčana i dobra u svim pogledima i nova 2023. godina – poručio je Kolarek.

abrkic/sjever.hr
28.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.