Now Reading:
Ovog vikenda ne propustite Čiselsko proščenje v Remetincu – donosimo kompletan program
Full Article 1 minutes read

Ovog vikenda ne propustite Čiselsko proščenje v Remetincu – donosimo kompletan program

Ovog će se vikenda, 1. i 2. listopada, održati tradicionalno Čiselsko proščenje v Remetincu, manifestacija vezana uz štovanje Blažene Djevice Marije Kraljice Svete Krunice Majke Božje Čiselske.

Program započinje u četvrtak, 29. rujna svetom misom u 18 sati koju će predvoditi velečasni Rafael Mikec. Dan kasnije, svetu misu predvodit će prečasni Ivica Cujzek iz župe sv. Fabijana i Sebastijana iz Varaždina.

Subotnja sveta misa, uz koju će već tradicionalno pjevati KUD Remetinec, započet će u 17 sati, a predvodit će je velečasni Anđelko Cindori iz župe Gospe Brze pomoći iz Slavonskog Broda.
Subota je i rezervirana za zabavni program pod šatorom, kada u 19.00 sati počinje stand up nastup Vlatka Štampara, a u 21.00 sati koncert Begina. Ulaz na oba programa je slobodan.

Nedjelja donosi župnu svetu misu u 8.00 sati koju će predvoditi velečasni Josip Pavlek, a uslijedit će otvorenje Remečkog sejma u organizaciji KUD- Remetinec, uz nastup tamburaša tog kulturno-umjetničkog društva.
Svečana koncelebrirana Sveta misa započinje u 11 sati , a predvodit će je prečasni monsinjor Antun Perčić, generalni vikar Varaždinske biskupije.

sjever.hr
28.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.