Now Reading:
Bivši međimurski zastupnik Bunjac pronašao sreću na Filipinima – objavio slike s vjenčanja
Full Article 2 minutes read

Bivši međimurski zastupnik Bunjac pronašao sreću na Filipinima – objavio slike s vjenčanja

Bivši saborski zastupnik Živog zida iz Međimurja Branimir Bunjac pohvalio se vjenčanjem na svom Facebook profilu i to u Manili.

-Došao je i taj dan. Uplovili smo u bračnu luku. – napisao je na svom Facebook profilu i označio svoju novu suprugu Annabel na čijem profilu stoji da dolazi iz glavnog grada Saudijske Arabije.

Bunjcu je ovo drugi brak, a o krahu prvog javno je progovorio 2019. godine opisujući to kao šokantno iskustvo.

-Nakon što mi je žena rekla svoju odluku, nisam mogao spavati danima, a niti jesti. Osjećao sam se kao da imam zabijena dva mača kroz želudac. Imao sam jake bolove u želucu, oko jetre, u grlu, neprestano sam razmišljao može li postojati savršenija izdaja od one koju sam doživio. U tim trenucima bio sam potpuno odvojen od svijeta. Kako mi je bilo, može znati samo onaj tko je to proživio – objavio je tada.

Podsjetimo, Branimir Bunjac iz politike se povukao nakon svađe sa stranačkim kolegama poslije izbora za Europski parlament. U Međimurju je poznatiji kao bivši učitelj povijesti u Osnovnoj školi Podturen, a u kolovozu 2020. na Facebooku se pohvalio da je otišao u Irsku gdje je bez problema dobio stalan posao dok je dvije trećine plaće iz škole i dalje primao.

Sada je očito sreću pronašao na Filipinima.

Foto: Facebook Branimir Bunjac

www.sjever.hr
24.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.