Now Reading:
Obavijest mještanima Bedekovčine – Započinje postupak evidentiranja nerazvrstanih cesta na području općine
Full Article 50 second read

Obavijest mještanima Bedekovčine – Započinje postupak evidentiranja nerazvrstanih cesta na području općine

Iz Općine Bedekovčina obavještavaju mještane kako će započeti s postupkom evidentiranja nerazvrstanih cesta na području općine.

Konkretno, evidentiranje nerazvrstanih cesta na području katastarske općine Bedekovčina vršit će se u razdoblju od 11. srpnja do 7.kolovoza, na području katarstarske općine Mirkovec od 8. do 21. kolovoza, dok će se evidencija nerazvrstanih cesta katastarske općine Poznanovec vršiti od 22. kolovoza do 4. rujna.

Predstavnici Općine Bedekovčina provest će, prema gore navedenom rasporedu, obilježavanje granica zemljišta na kojima su izgrađene nerazvrstane ceste uz stručnu pomoć ovlaštenog inženjera geodezije, koji brine da lomne točke granica zemljišta budu ispravno stabilizirane i obilježene.

Iz Općine pozivaju nositelje prava na nekretninama kroz koje prolaze nerazvrstane ceste kao i nositelje prava koji graniče s nerazvrstanim cestama da prisustvuju geodetskoj izmjeri.

Uvid u geodetske elaborate izvedenog stanja nerazvrstanih cesta te potrebna objašnjenja, mogući su u prostorijama Općine Bedekovčina, dana 10. listopada ove godine, od 13 do 14 sati.

www.sjever.hr
09.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.