Now Reading:
Međimurski nogometaši uspješni na Međunarodnom turniru za sportaše s dijabetesom – Cividini: Svima nam mogu poslužiti kao primjer pravih boraca, sportaša i učenika
Full Article 1 minutes read

Međimurski nogometaši uspješni na Međunarodnom turniru za sportaše s dijabetesom – Cividini: Svima nam mogu poslužiti kao primjer pravih boraca, sportaša i učenika

Gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini održala je prijem za uspješne međimurske nogometaše koji su se s Međunarodnog turnira za sportaše s dijabetesom, vratili s čak tri pehara zlatnog, srebrnog i brončanog sjaja.

Kadeti Ivan Katalenić, Paulo Nomo Nemi i Leo Flinčec, junior Josip Đeri i senior Erik Mutvar mogu nam svima poslužiti kao primjer pravih boraca, vrhunskih sportaša i učenika, koji ne daju svojoj bolesti da ih spriječi. Dapače, svojim trudom i predanošću, disciplinom i napornim radom na ponos su cijele zajednice. Na tome im od srca čestitam i zahvaljujem, kako njima, tako i izborniku Casimiru Nomo Nemiju te tajnici naših “Međimurskih slatkiša” Suzani Mutvar. Hvala na posjeti te širenju pozitivnih vijesti i energije, kako u Grad Čakovec tako i promocijom van naših granica – poručila je gradonačelnica Cividini.

Čestitala je isto tako i roditeljima okupljenim u Udruzi Međimurski slatkiši.

– Zaista radite najbolje za svoju djecu, koja vam to i višestruko vraćaju. Partnera u Gradu i nadalje uvijek imate – dodala je.

www.sjever.hr/Fb Ljerka Cividini

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.