Now Reading:
Dobra suradnja Općine Mali Bukovec i Hrvatske pošte – poštanski ured na novoj lokaciji, korisnicima osigurane dostupnije usluge u funkcionalnijem prostoru
Full Article 2 minutes read

Dobra suradnja Općine Mali Bukovec i Hrvatske pošte – poštanski ured na novoj lokaciji, korisnicima osigurane dostupnije usluge u funkcionalnijem prostoru

Poštanski ured Hrvatske pošte u Malom Bukovcu od ponedjeljka radi na novoj lokaciji, na adresi Ulica Vladimira Nazora 3, u zgradi gdje se nalaze ambulanta i ljekarna. Rezultat je to vrlo dobre suradnje Općine Mali Bukovec i Hrvatske pošte.

Načelnik Darko Marković istaknuo je da će mještani sada više toga moći obaviti na jednom mjestu.

– Poštanski ured preselili smo na novu lokaciju, u novu zgradu koju smo pred desetak godina dobili od Varaždinske županije, na čemu Županiji posebno zahvaljujem. U zgradi smo uredili tri poslovna prostora, za Ljekarne Varaždinske županije, Ordinaciju opće medicine i Poštanski ured. Tako ljudi mogu sve obaviti na jednom mjestu. Izuzetno mi je drago što su Hrvatske pošte prepoznale Općinu Mali Bukovec, a i Općina prepoznala Hrvatsku poštu kao partnera pa surađujemo dugi niz godina. U kratkom roku preselili smo ured na ovu lokaciju. Stara lokacija je bila u Društvenom domu Mali Bukovec koji je izgrađen 1951. godine i samo to govori koliko je problema bilo u takvim starim prostorima – rekao je Marković.

Katarina Belavić, pomoćnica izvršnog direktora Divizije mreže Hrvatske pošte, dodala je da su izuzetno ponosni na suradnju s Općinom Mali Bukovec.

– Sada imamo još jedan poštanski ured koji će poslovati u ugodnom i funkcionalnom novom prostoru i u skladu sa strategijom Hrvatske pošte biti građanima na usluzi. I dalje nastavljamo uređivati poštanske urede, stavljati ih na lokacije gdje smo dostupni korisnicima i odrađivati sve usluge tako da im korisnici imaju pristup u bilo kojem mjestu u kojem žive – kazala je Belavić.

Inače, Hrvatska pošta je bila jedan od pokrovitelja nedavnog programa obilježavanja Dana Općine Mali Bukovec, na čemu je načelnik Marković još jednom zahvalio.

Poštanski ured u Malom Bukovcu otvoren je daleke 1870. godine. U dokumentima piše i da smo 29.7.1874. imali svoj prvi poštanski žig. Sada praktički slavimo 152 godine Poštanskog ureda u Malom Bukovcu. To je stoljeće i pol suradnje koja je kulminirala 2010. godine s proslavom 140 godina postojanja poštanskog ureda, kada su predsjednik i član Uprave Hrvatske pošte bili ovdje. Općina Mali Bukovec i Hrvatska pošta jako dugo surađuju, a siguran sam i u buduću jako dobru suradnju – zaključio je Marković.

www.sjever.hr
13.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.