Now Reading:
OPREZ! dm sa svojih polica povlači proizvod za djecu – možete ga vratiti i bez računa
Full Article 1 minutes read

OPREZ! dm sa svojih polica povlači proizvod za djecu – možete ga vratiti i bez računa

dm

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju proizvoda iz predostrožnosti s ciljem da osigura najvišu kvalitetu proizvoda i sigurnost kupaca u prodavaonicama dm-a te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti

dm obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukao proizvod „alverde baby losion kamilica i shea maslac, 200 ml“, neovisno o isteku roka trajanja.

„Vlastitom kontrolom utvrđeno je kako se u navedenim proizvodima ne može sa stopostotnom sigurnošću isključiti mogućnost prisutnosti kvasca, što ne zadovoljava dm-ove visoke standarde kvalitete proizvoda.

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju proizvoda iz predostrožnosti s ciljem da osigura najvišu kvalitetu proizvoda i sigurnost kupaca u prodavaonicama dm-a te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti.
Zdravstveni rizik pri korištenju navedenog proizvoda je minimalan, ali kod osjetljivih korisnika korištenje može rezultirati upalama.
Molimo kupce da navedene proizvode ne koriste te da ih vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će im biti osiguran povrat novca. Kupci proizvod mogu vratiti bez predočenja računa, bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren”, poručuju iz dm-a.

www.sjever.hr/dm

28.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.