Now Reading:
HNS donirao didaktičke igračke i crtaći pribor Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice
Full Article 50 second read

HNS donirao didaktičke igračke i crtaći pribor Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice

Vrijednu donaciju didaktičkih igračaka i crtaćeg pribora namijenjenih djeci predškolske i školske dobi, donirali su jučer Centru za odgoj i obrazovanje u Krapinskim Toplicama članovi Županijske organizacije HNS-a Krapinsko zagorske županije.

Predsjednik Županijske organizacije  HNS-a Robert Šplajt uručio je paket igračaka ravnatelju Centra Antunu Zupancu i tom prilikom istaknuo kako je ovo prva od nekoliko donatorskih akcija koje će HNS Krapinsko zagorske županije realizirati tijekom ove godine.
-Odgoj i obrazovanje u fokusu su HNS-ovih politika i naš je prioritet kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini, svoj djeci osigurati kvalitetnije obrazovanje, bolje uvjete školovanja i na kraju perspektivniju budućnost. Stoga je i ova donacija didaktičkih igračaka i crtaćeg pribora jedan mali doprinos tome – rekao je Šplajt.

Ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje iz Krapinskih Toplica, Antun Zupanc zahvalio je na donaciji koja će, kako je rekao, ne samo razveseliti djecu već i doprinijeti još kvalitetnijem i kreativnijem radu.

www.sjever.hr

27.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.