Now Reading:
Riješen slučaj podmetanja eksploziva u automobil u Susedgradu
Full Article 2 minutes read

Riješen slučaj podmetanja eksploziva u automobil u Susedgradu

pištolj

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je postavio eksploziv u vozilo 37-godišnjaka, javlja PU zagrebačka.

Sumnja se da je osumnjičeni 31-godišnjak, s namjerom da podmetanjem eksploziva kod oštećenog izazove uznemirenost i strah za njegov život i život njegove obitelji, tijekom srpnja 2019. godine došao do poduzeća koje se bavi popravkom i servisom osobnih automobila na području Zagreba. Nadalje, sumnja se da je ušao u otvoreno dvorište u kojem se nalazilo više osobnih automobila, između kojih je bio i osobni automobil marke BMW koji je u vlasništvu tvrtke oštećenog, prišao osobnom automobilu i u stražnji prtljažni prostor, ispod tapecirane podloge, odložio pakiranje plastičnog eksploziva sveukupne mase 2,5 kg.

Na temelju naloga Županijskog suda u Rijeci i Zagrebu, na području Zagreba i Crikvenice obavljeno je više pretraga domova i osobnog automobila kojima se koristi osumnjičeni te je pronađen jedan pištolj marke Walther s pripadajućim spremnikom i streljivom, mobitel i manja količina droge.

FOTO: PU Zagrebačka

www.sjever.hr 29.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.