Now Reading:
SMETAJU LI MLADI MJEŠTANE CENTRA SVETI KRIŽ ZAČRETJE U NOĆNIM SATIMA? – Hoće li biti prijava policiji zbog remećenja javnog reda i mira?
Full Article 2 minutes read

SMETAJU LI MLADI MJEŠTANE CENTRA SVETI KRIŽ ZAČRETJE U NOĆNIM SATIMA? – Hoće li biti prijava policiji zbog remećenja javnog reda i mira?

Žive li mještani u centru Svetog Križa Začretje pod terorom mladih ili imaju manjak razumijevanja za njihovu zabavu? Naime, na Facebook profilu “Policija zaustavlja – Krapinsko-zagorska županija” objavljen je post koji skreće pozornost na navodnu buku i galamu za koju su do sitnih noćnih sati odgovorni, a tko drugi, nego mladi. Objavu prenosimo u cijelosti, a od odgovornih u Općini i policiji pokušat ćemo dobiti odgovor je li bilo i službenih prigovora ili žalbi na ponašanje mladih i njihovo navodno remećenje javnog reda i mira:

-Poštovani roditelji iz Sv. Križa Začretja i okolice, da li se zapitate gdje su vam maloljetna djeca u 2-3 sata ujutro??? Možete ih naći ispred osnovne škole u Začretju. Ako smatrate da su Vam djeca dosta “velika” za stvaranje nereda, galame,puštanje muzike, trubljenja i norenja s autima ispred škole i kuća, tada su onda i dosta velika za preuzimanje odgovornosti za svoja ponašanja. Ovim putem Vas molim da malo pripazite na djecu da ne bi trebali po njih ići na policiju zbog remećenja javnog reda i mira. Ljudi žele spavati u miru, a ne slušati galamu po noći! Ako želite neka Vam to rade kod sebe doma!!Dođite vidjeti kakav nered ostavljaju za sobom, tamo je i vrtić, a razbijenih čaša, flaša, opuška od cigareta na sve strane – stoji u objavi nezadovoljne potpisnice ovih redaka.

s.kalajdžija/sjever.hr Foto arhiva 28.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.