Now Reading:
Vindiland je nezaobilazno mjesto za najmlađe na Špancirfestu
Full Article 2 minutes read

Vindiland je nezaobilazno mjesto za najmlađe na Špancirfestu

vindiland

Zaštićena bedemima Staroga grada i Lančane kule, Vindijina čarobna zemlja Vindiland, u kojoj vlada samo veselje i zabava, pravi je kreativni kutak za sve male vindijance na ovogodišnjem Špancirfestu.

Najmlađi u Vindilandu mogu uživati u različitim zabavnim i sportskim sadržajima, a sve to uz mnoštvo zabave, smijeha i užitka. Kako bi se posjet Špancirfestu i ove godine pretvorio u nezaboravnu uspomenu, dođite nam u Vindiland koji je otvoren od ponedjeljka do petka, od 10 do 14 i od 16 do 20 sati, a vikendom od 10 do 20 sati.

I odrasli će tamo moći predahnuti od španciranja. Za njih je spreman Vinski grad, gdje ih čega bogata ponuda cijenjenih Vindija sireva. Neizostavan dio Vindijine čarolije na Špancirfestu čini i glazbeno-scenski spektakl “Milk Night” kojim se svake godine odaje počast mlijeku. Vindiland je od ponedjeljka do petka otvoren od 10 do 14 i od 16 do 20 sati, a vikendom od 10 do 20 sati.

Iz Vindije kažu da od osnutka tvrtke na brojne načine podržavaju projekte koji pozitivno utječu na razvoj lokalne zajednice, promiču obrazovanje i zaštitu kulturne baštine, a Špancirfest je manifestacija koju neizostavno podupiru.

www.sjever.hr 23.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.