Now Reading:
Ovog vikenda Varaždinom će prošpancirati i Milanović
Full Article 1 minutes read

Ovog vikenda Varaždinom će prošpancirati i Milanović

Na poziv predsjednice Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije, Barbare Antolić Vupora, sutra na Špancirfest stiže bivši prvi čovjek te stranke i predjsednik Vlade te aktualni kandidat za predsjednika države Zoran Milanović. Kako je za naš portal izjavila Antolić Vupora Milanović na Špancirfest stiže u poslijepodnevnim satima, točnije oko 17.30, a prva će posjetiti Bučograd u atriju Županijske palače gdje će ga dočekati župan Radimir Čačić.

Milanović će nakon izjava za medije i gostovanja na VTV-u obići sadržaje ovogodišnjeg Špancirfesta. Potom slijedi druženje s članovima stranke u stranačkim prostorijama u Trakošćanskoj ulici.

-Zadovoljstvo nam je što se bivši predsjednik stranke i budući predsjednik države na osobni poziv odlučio doći na Špancirfest, ali i običi i razgovarati sa članovima stranke. Svakako da će biti riječi o predstojećim predsjedničkim izborima i mobilizaciji cjelokupnog članstva i organizacije u Varaždinskoj županiji. Ovdje su SDP-ovi kandidati uvijek dobivali najveći broj glasova a to će se potvrditi i na ovim izborima – poručila je Antolić Vupora.

-No, prije razgovora i brojnih obveza u izbornoj kampanji malo ćemo se opustiti i zabaviti na Špancirfestu – završila je predsjednica županijskog SDP-a.

sjever.hr

23.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.