Now Reading:
Provalio u kafić, uzeo novac i ključeve te se odvezao ukradenim autom
Full Article 1 minutes read

Provalio u kafić, uzeo novac i ključeve te se odvezao ukradenim autom

policija

U noći 20./21. kolovoza, nepoznati počinitelj je u Gornjoj Stubici nasilno ušao u ugostiteljski objekt u vlasništvu 33-godišnjeg hrvatskog državljanina te otuđio nekoliko stotina kuna i ključeve od osobnog vozila, informacije su iz Policijske uprave krapinsko-zagorske. Također je i s parkirališta ugostiteljskog objekta uporabom originalnih ključeva otuđio osobno vozilo. Vlasniku vozila i poduzeću nastala je materijalna šteta od više tisuća kuna.
U razdoblju od 19. do 21. kolovoza, nepoznati počinitelj je u Slanom Potoku nasilno ušao u obiteljsku kuću 65-godišnjeg hrvatskog državljanina i otuđio zlatni nakit, ženski sat te paket piva. Time je oštetio 65-godišnjeg hrvatskog državljanina za više tisuća kuna.
U noći 20./21. kolovoza, nepoznati počinitelj je u Donjoj Šemnici na dvorištu ispred kuće 19-godišnjeg hrvatskog državljanina nepoznatim sredstvom ogrebao osobno vozilo.
Jučer, 21. kolovoza, oko 14.30 sati u Zlatar Bistrici došlo je do požara na zapuštenoj parceli, odnosno do požara suhe trave i niskog raslinja bez štete. Požar su ugasili pripadnici DVD Zlatar Bistrice i JVP Marije Bistrice.

n.k. / sjever.hr

22.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.