Now Reading:
Ljetnim kampom Cerine mališani iskusili razne sportove i vještine
Full Article 2 minutes read

Ljetnim kampom Cerine mališani iskusili razne sportove i vještine

ljetni kamp koprivnica

Do subote, 23. kolovoza 2019. godine održava se drugi po redu Ljetni kamp na Cerinama za svu djecu od 6 do 15 godina na kojem sudjeluje 30- tak mališana. Kamp je započeo 19. kolovoza.

Boravak u Kampu Cerine zamišljen je kao idealna kombinacija i spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave pa su tako za mališane osmišljene brojne aktivnosti.

Mališani će iskusiti razne sportove i vještine od jahanja, Capoeire  – afro-brazilska umjetnička forma koja uključuje elemente borilačkih vještina, igre, glazbe i plesa, hodanje po žici, streljaštvo i ronjenje, rukomet i odbojka na pijesku

Uz sve to svaki dan na raspolaganju im je veliki vodeni poligon te odbojka i rukomet na pijesku pod vodstvom stručnih animatora i trenera Sportskog centra Cerine.

Za sve mališane osiguran je topli obrok, užina i piće svakim danom za vrijeme trajanja Ljetnog kampa, a zadnji dan ih očekuje druženje s poznatim likovima Mirkom Reciklirkom i Linom, poklon paketi partnera ovog projekta Podravke d.d. te diplome i majice gradskih bazena Cerine.

Ljetni kamp se još jednom pokazuje kao idealno mjesto prijateljstva, zabave, sporta i edukacije.

www.sjever.hr/koprivnica.hr 22.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.