Now Reading:
Foto natječaj „Doživi Zagrebačku županiju“
Full Article 2 minutes read

Foto natječaj „Doživi Zagrebačku županiju“

zgz foto natjecaj

Turistička zajednica Zagrebačke županije poziva sve kreativce da se prijave na poziv „Doživi Zagrebačku županiju“ za najbolju fotografiju doživljaja posjeta jedne ili više manifestacije s područja Zagrebačke županije. Fotografije se primaju do 15. prosinca 2019. godine.

Svi zainteresirani punoljetni sudionici mogu poslati do tri fotografije visoke rezolucije u digitalnom obliku na e-mail:  info@tzzz.hr uz obavezno navođenje lokacije, naziv manifestacije te ime, prezime i kontakt autora.

Dostavljene fotografije Turistička zajednica Zagrebačke županije objavit će na svom Facebook profilu, a nagrade će dobiti autori čije fotografije ostvare najveći broj „lajkova“.

Nagrada za prvo mjesto je vikend za dvoje u Zagrebačkoj županiji (1 noćenje s doručkom za dvije osobe) i promotivni poklon paket; za drugo mjesto ručak i degustacija vina za dvoje u jednoj od vinarija Zagrebačke županije uz promo paket; dok će dobitnik trećeg mjesta osvojiti  promotivni poklon paket.

Uz spomenute nagrade o kojima će odlučivati pratitelji Facebook stranice Turističke zajednica Zagrebačke županije bit će dodijeljena i jedna nagrada stručnog žirija, a dobitnik će osvojiti poklon iznenađenja.

„Na području Zagrebačke županije godišnje se organizira 300-tinjak manifestacija koje ovim projektom želimo dodatno promovirati te potaknuti stanovnike kako Zagrebačke županije tako i Zagreba, ali i susjednih županija da nas posjete“ izjavila je Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije podsjetivši da se već ovaj vikend u Vrbovcu održava poznata turističko-kulinarske manifestacija “Kaj su jeli naši stari“. 

Informacije o uvjetima sudjelovanja u pozivu te tehničkim specifikacijama vezanim uz fotografije dostupne su ovdje.

www.sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr 20.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.