Now Reading:
Ušli u nezaključani kafić prije otvaranja pa se počastili
Full Article 2 minutes read

Ušli u nezaključani kafić prije otvaranja pa se počastili

policija

Iz Policijske uprave krapinsko-zagorske danas izvještavaju o krađama, protuzakonitom lovu, dragovoljnoj predaji eksplozivnog sredstva i streljiva.
U razdoblju od 15. svibnja do 17. kolovoza 2019. godine, nepoznati počinitelj je u Bratkovcu iz nezaključane kuće 71-godišnjeg hrvatskog državljanina otuđio više tisuća kuna.
U nedjelju 18. kolovoza 2019. godine u Ciglenici Zagorskoj nepoznati počinitelj je natočio gorivo na benzinskoj postaji i zatim napustio benzinku postaju ne podmirivši račun.
Jučer, 19. kolovoza, nepoznati počinitelji su nasilno ušli u poduzeće u Zaboku iz kojeg su otuđili četiri kotača s čeličnim naplatcima i gumama za teretna vozila u vrijednosti od više tisuća kuna.
Jučer je nepoznati počinitelj ušao u obiteljsku kuću iskoristivši nepažnju vlasnika te otuđio nepoznatu količinu novca i razni zlatni nakit. 73-godišnji hrvatski državljanin oštećen je za više tisuća kuna.
Jučer oko 19 sati u Erveniku, u Zlatar Bistrici, nepoznati počinitelj je ustrijelio srnjaka.
Jučer su u Stubičkim Toplicama u nezaključani ugostiteljski objekt prije otvaranja ušli 30-godišnji i 20-godišnji hrvatski državljanin te konzumirali razna pića.
Jučer je jedna osoba dragovoljno predala jedan kilogram privrednog eksploziva i 470 komada streljiva, odnosno osnovnog punjenja za tromblonske mine, navodi se u priopćenju PU krapinsko-zagorske.

n.k. / sjever.hr

20.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.