Now Reading:
U Koprivničko-križevačkoj županiji otvorena nova cesta dužine 2 kilometra
Full Article 2 minutes read

U Koprivničko-križevačkoj županiji otvorena nova cesta dužine 2 kilometra

cesta kckzz

U subotu je u Općini Sokolovac zamjenik župana Ratimir Ljubić svečano otvorio novoasfaltiranu cestu između naselja Ladislav Sokolovački i Široko Selo. Svečanosti su uz zamjenika prisustvovali i načelnik Općine Vlado Bakšaj, saborski zastupnik Damir Felak, ravnatelj Županijske uprave za upravljanje županijskim i lokalnim cestama  Koprivničko-križevačke županije Dragutin Guzalić te mještani naselja. Kako je prilikom otvorenja naglašeno, ovom modernizacijom ceste nastavlja se dobra suradnja Općina,  Županije i Županijske uprave za ceste koje sinergijski projektima u području cestovne infrastrukture nastoje još više podići standard života stanovnika u svim područjima županije.

Što se samih radova tiče na predmetnim dionicama u naseljima na području Općine Sokolovac  modernizirali su se dijelovi LC 26080  (Ladislav Sokolovački) nastavno na ŽC 2181 (Široko selo) u ukupnoj dužini 2020 metara. Vrijednost asfalterskih radova i radova na uređenju odvodnje koje je ugovorila i financira Županijska uprava za ceste iznosi 842.318,13 kuna s PDV-om, a pripremu podloge (tamponski sloj) dodatno je ugovorila i financirala Općina Sokolovac, kao i radove na bankini te betonske radove.

Nakon svečanosti otvorenja ceste u društvenom domu u Ladislavu Sokolovačkom organiziran je i prigodan domjenak kojim je Udruga žena Ladislav Sokolovački proslavila 1. godišnjicu rada.

www.sjever.hr/kckzz.hr 19.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.