Now Reading:
Kulturna događanja na Danima ludbreške Svete nedjelje
Full Article 2 minutes read

Kulturna događanja na Danima ludbreške Svete nedjelje

Ludbreg

Najveća ludbreška manifestacija Dani ludbreške Svete nedjelje i ove godine obuhvaća uz tradicionalne vjerske programe i one kulturnog karaktera.
U petak, 23. kolovoza, koncert će u kapelici Sv. Križa dvorca Batthyany održati MPZ Podravina. Koncert počinje u 19 sati.
U ponedjeljak, 26. kolovoza, u organizaciji Likovnog udruženja Ludbreg u izložbenom prostoru hotela Raj u 19 sati bit će otvorena izložba slika Dejane Ročkar i Matee Kenđel.
Istoga dana u 20 sati u svečanoj dvorani dvorca Batthyany na rasporedu je koncert „Kroz generacije“.
Puhački orkestar grada Ludbrega koncert će održati u utorak, 27. kolovoza, u atriju dvorca Batthyany. Koncert počinje u 19.30 sati.
U srijedu, 28. kolovoza, na rasporedu je otvorenje izložbe „Blago iz bakine škrinje“ koju priređuju Žene iz Centra svijeta. Izložba će u Bakinoj hiži biti otvorena u 18 sati.
Radio Ludbreg i ove godine u sklopu najveće ludbreške manifestacije imat će završnicu natječaja duhovnog stvaralaštva „Vrelo nadahnuća“. Program će se održati u petak, 30. kolovoza, u 18 sati u Centru za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“.
Istoga dana ludbreškoj publici predstavit će se Zagreb Brass Quintet. Koncert u atriju dvorca Batthyany počinje u 19.30 sati.
KUD „Anka Ošpuh“ u subotu, 31. kolovoza, organizira Folklorne susrete u Centru svijeta. Program će se održati na Trgu Svetog Trojstva od 18 sati.

sjever.hr

18.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.