Now Reading:
„Dame biraju“ ponovo u Varaždinu!
Full Article 2 minutes read

„Dame biraju“ ponovo u Varaždinu!

Dame biraju

Nakon 200 odigranih predstava u 4 godine postojanja i više od 100 tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije i nakon pune Arene u ožujku, predstava „Dame biraju“ sarajevskog Altteatra vraća se u Varaždin 28. rujna.
Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. No kada jedan od njih predloži da bi prijeko potrebne novce mogli zaraditi kao striperi u noćnom klubu, počinje njihova priča puna uspona i padova. Pripremajući se za nastup suočavaju se sa svojim strahovima, društvenim normama, ali i željom za uspjehom. Predstava obiluje plesnim točkama, osobenim karakterima protagonista, a sve to začinjeno je kvalitetnim bosanskohercegovačkim humorom, koji nije sam sebi svrha, nego pogađa u srž društva i okolnosti u kojima živimo.
Predstavu koju s velikim oduševljenjem i po nekoliko puta gleda mahom ženska publika, postala je svojevrsni „Ladies night out“ na kojemu se djevojke i žene od 17 do 77 godina zabavljaju kao nikad, ali nije rijetka ni muška publika željna pravog, urnebesnog sarajevskog humora.
Zato ponesite rupčiće za brisanje suza smijalica, pripremite se za urnebesnu zabavu i na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za predstavu za koju se svugdje traži karta više – nerijetko je rasprodana i tjednima ranije.
Ulaznice za predstavu koja igra u subotu 28. rujna 2019. s početkom u 20 sati u Areni Varaždin po cijeni od 80 kuna možete kupiti putem sustava Eventim online i na svim prodajnim mjestima Eventima: Caffe bar Time out Arena Varaždin, benzinske pumpe Petrol, Exclusive Change mjenjačnice Kaufland Vž i Vž Lumini, kiosci Tiska Varaždin, Suvenirnica – Trg Kralja Tomislava i Tobacco shop NET Korzo Vž.

sjever.hr

17.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.