Now Reading:
Još malo do Špancirfesta – izaberite nešto po vašem ukusu, pa i let u svemir!
Full Article 2 minutes read

Još malo do Špancirfesta – izaberite nešto po vašem ukusu, pa i let u svemir!

U tijeku su posljednje pripreme za 21. Špancirfest, najveći, najpopularniji i najraznovrsniji hrvatski festival.
U deset dana (23.8.-1.9.) će se na pozornicama, ulicama, trgovima i u parkovima varaždinske gradske jezgre održati gotovo 500 različitih programa za sve generacije i ukuse.
Koncerti na 4 pozornice, brojni ulični performansi, predstave, kreativne i glazbene radionice, instalacije, dizajn, umjetnost, bogata i probrana gastronomska ponuda, Vinski grad, program za djecu, programi za mlade i još bezbroj drugih događanja i aktivnosti svaki kutak Varaždina će ispuniti zabavom i veseljem.
Cjelokupni, bogati program Špancirfesta te sve informacije o festivalu, ponudi, izvođačima, pojedinim programima i ostale korisne podatke, možete pronaći na web stranicama ŠPANCIRFESTA.
Posebna atrakcija na ovogodišnjem Špancirfestu je UNIVERSE SHOW – virtualno putovanje svemirom – elegantna multimedijalna kupola koja je osvojila brojne gradove diljem svijeta i skriva prvorazrednu tehnološku atrakciju. Napredna 3D 360° tehnologija uvodi posjetitelje u 12-minutnu projekciju svemira uz vrhunske svjetlosne i zvučne efekte. Prikazani sadržaj pruža jedinstveno i iznimno realno iskustvo uživanja u projekciji i posjetiteljima stvara dojam kao da zaista plove svemirskim prostranstvima iako ne napuštaju topli i sigurni zagrljaj Zemljine gravitacije.
Universe show je, uz virtualnu šetnju te prezentaciju CRUZR-a, naprednog humanoidnog robota, Špancirfestov iskorak u tehnološku budućnost te pruža novi zanimljivi zabavni sadržaj za sve generacije.
Ulaznice za ovaj jedinstveni show, po cijeni od 29,00 kuna mogu se kupiti u sustavu EVENTIM odnosno na Kapucinskom trgu prije samog događanja.

sjever.hr

15.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.