Now Reading:
Zagrebačka županija produljila rok za prijavu na edukaciju o poduzetništvu u turizmu
Full Article 2 minutes read

Zagrebačka županija produljila rok za prijavu na edukaciju o poduzetništvu u turizmu

turizma

Zagrebačka županija produljila je rok prijave za program edukacije „Poduzetništvo u turizmu“ do 30. kolovoza 2019. godine.

Kroz navedeni program Zagrebačka županija osigurala je sredstva za sufinanciranje edukacije za 15 polaznika sa svog područja. Cijena edukacije po polazniku iznosi 12.000 kuna od čega će Zagrebačka županija sufinancirati 9.000 kuna. Četveromjesečnu edukaciju provodit će Ekonomski fakultet u Zagrebu.

Pravo na prijavu imaju fizičke osobe zaposlenici i vlasnici gospodarskih subjekata koji se bave turizmom, djelatnici javnih institucija koje se bave turizmom te fizičke osobe koje se planiraju baviti turizmom, uz uvjet da djeluju na području Zagrebačke županije i imaju minimalno srednju stručnu spremu.

Edukacija će započeti 13. rujna 2019. godine, a održavat će se u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (Trg J.F.Kennedya 6), petkom poslijepodne i subotom prijepodne. Po završetku Programa, svaki polaznik obranit će završni rad pred komisijom nakon čega stječe certifikat o završenom programu koji se upisuje u radnu knjižicu.

Financiranje poduzetničkih aktivnosti, poduzetničko računovodstvo, poslovno upravljanje i planiranje, vinarstvo i enologija u svrhu promicanja turizma, medicinski marketing samo su dio od ukupno 24 kolegija koji će se provoditi kroz četiri mjeseca, odnosno 120 sati edukacije.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 30. kolovoza 2019. godine. Tekst javnog poziva i prijavni obrazac nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-415. Prijave se dostavljaju na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu uog@zagrebacka-zupanija.hr s naznakom Prijava na edukaciju „Poduzetništvo u turizmu“.

www.sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr 12.2019.

Input your search keywords and press Enter.