Now Reading:
Održan 5.Memorijal Josip Mirt – Teček
Full Article 2 minutes read

Održan 5.Memorijal Josip Mirt – Teček

st. toplice

U Stubičkim Toplicama je u subotu, u organizaciji Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata „Barun“, održan 5. Memorijal Josip Mirt Teček.

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki pozdravila je brojne okupljene na otvorenju Memorijala te na organizaciji čestitala organizatorima iz UVSPDR Barun na čelu sa predsjednikom Mladenom Hrastinskim i tajnikom Radmilom Pavalićem Paragom. „Zagorke i Zagorci su vrijedno branili Republiku Hrvatsku i isto tako danas članovi naših braniteljskih udruga vrijedno brinu o svojim potrebitim članovima i obitelji poginulih kolega. Dobra je stvar da se braniteljske udruge sreću, da se podruže i imaju svoje sportske susrete, ali i da rade planove za naredno razdoblje. Želim da se sreću još dugi niz godina, šire istinu o Domovinskom ratu te da nas i dalje čine ponosnim i pronose glas o izvrsnim braniteljskim udrugama iz našeg najljepšeg frtalja svijeta.“ – rekla je predsjednica Skupštine KZŽ Vlasta Hubicki.

U sklopu Memorijala Josip Mirt Teček održano je 8. druženje i sportske igre hrvatskih branitelja, kojima je obilježena 28. godišnjica osnutka Specijalne jedinice policije Barun te 7. godišnjica osnivanja Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata Barun. Okupljene su pozdravili i izaslanica ministra branitelja Ivana Iskrić, načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak i predsjednik UVSPDR Barun Mladen Hrastinski.

www.sjever.hr/kzz.hr 12.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.