Now Reading:
Na varaždinskom području zaredale provale u aute!
Full Article 2 minutes read

Na varaždinskom području zaredale provale u aute!

provala

Iz varaždinske policije izvijestili su da su policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili prijavu 55-godišnjaka, kojom prijavljuje da mu je nepoznati počinitelj od 4. do 9. kolovoza 2019. godine u Radićevoj ulici u Majerju provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio kožnu navlaku mjenjača. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.
Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 51-godišnjakinje, kojom prijavljuje da joj je nepoznati počinitelj 8. kolovoza u Miškininovoj ulici u Varaždinu iz otključanog vozila otuđio etui s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.
Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 20-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u Dravskoj park šumi u Varaždinu u petak 9. kolovoza provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio torbicu s dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.
Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 38-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj na parkiralištu kod kupališta Aquacity u Varaždinu u petak 9. kolovoza provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio torbicu s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.
Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 46-godišnjaka. Navedeni prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 9. do 11. kolovoza u Hrašćici na oranici otuđio elektro pumpu za vodu. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna.
Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 46-godišnjaka, koji prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 10. do 11. kolovoza u Brodarovcu provalio u skladišni prostor trgovine iz koje je otuđio piće. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.
Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 39-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u Strmcu Podravskom u blizini brane jučer, 11. kolovoza provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio ribički štap. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.
Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela, navodi se u priopćenju PU varaždinske.

n.k. / sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.