Now Reading:
Mladić i 13-godišnjak ukrali dva vozila, jedno zapalili
Full Article 2 minutes read

Mladić i 13-godišnjak ukrali dva vozila, jedno zapalili

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 13-godišnjakom i 20-godišnjakom, informacije su iz Policijske uprave varaždinske.
Kako se sumnja, oni su od 9. do 10. kolovoza na Trgu Matije Gupca u Varaždinu na ulici ispred kuće otuđili nezaključano vozilo marke „Peugeot“ vlasništvo jednog obrta sa sjedištem na istoj adresi. Otuđeno vozilo su odvezli na polje, odnosno teško pristupačan teren u Strmcu Podravskom gdje su vozilo zapalili. Vozilo je izgorjelo u potpunosti. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno.
Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 13-godišnjakom i 20-godišnjakom. Kako se sumnja, oni su 10. kolovoza oko 2 sata u Donjem Vratnu otuđili teretno vozilo vlasništvo 68-godišnjaka, te je isti pronađen istog dana na cesti Čakovec-Štefanec po policijskim službenicima i vraćen vlasniku. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 20-godišnjak je jučer, 11. kolovoza u 17 sati uz kaznenu prijavu za dva kaznena djela Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari te kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Nadležnom državnom odvjetništvu će biti podneseno Posebno izvješće prema djetetu, kao i izvješće nadležnom centru za socijalnu skrb.

n.k. / sjever.hr

12.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.